Wednesday, May 30, 2012

Steun MMS ! - Noodoproep van Jim Humble- bewerkt

Steun MMS in de strijd voor vrijheid. Of verlies het voor altijd, uw keuze.

Meer dan een week geleden heb ik een dringend oproep gedaan om te doneren aan de MMS-Defense Fund. Dit fonds is opgericht om de FDA en hun pogingen om mensen die betrokken zijn met MMS te criminaliseren, te bestrijden

Tot op heden heeft het fonds ongeveer $ 10.000,00 aan donaties ontvangen. Dat is helaas niet genoeg.

Het fonds heeft ongeveer $ 2 miljoen nodig om deze strijd tegen de FDA om te buigen naar een bredere strijd tegen de inbreuken op onze gezondheidskeuzes en MMS.

We hebben geen maanden de tijd om actie te ondernemen. Het moet nu gebeuren.

Van de 175.000 mensen naar wie ik een oproep stuurde, hebben er 200 gedoneerd. Dank hiervoor. Nu, al de overigen, Als u elk maar ook  $ 10,- zou geven, zouden we een mijlpaal bereiken en dat zou de FDA goed doen schrikken.

Als we er niet in slagen dit doel te bereiken, zou alles verloren kunnen gaan. Aan het einde, "zullen we dan niet de woorden van onze vijanden herinneren, maar de stilte van onze vrienden."

Laat uw inactiviteit, de FDA niet toestaan om uw gezondheidsvrijheid of MMS , van u te ontnemen. Geef een boodschap af en geef vandaag nog. Morgen kan het te laat zijn.

GEEF NU !

Wednesday, May 9, 2012

Zelf CDS maken !

Eind 2011 verscheen  CDS (Clorine dioxide solution).  Er verscheen ook een handleiding hoe u zelf CDS kon maken. Destijds hebben we het voor de gemiddelde gebruiker afgeraden. Nu, 6 maanden later, is de bereiding voldoende uitgekristalliseerd, dankzij de feedback en ondersteuning van vele gebruikers. Lees hier hoe u zelf CDS kunt maken. 

Er is ook een speciale afdeling op het forum van Jim Humble over de bereiding en het gebruik van CDS. Lees voordat u CDS maakt, deze informatie grondig door.
Vanwege transportbelemmering en houdbaarheidsproblemen wordt CDS  momenteel nog niet (op grote schaal) geproduceerd en tot verkoop aangeboden.

Monday, May 7, 2012

FDA vs. Project Green Life

Ruim 10 maanden geleden heeft de Amerikaanse overheid in een undercover operatie,  de site Project Green Life afgesloten. Zie MMS Trial De eigenaar Daniel Smith is gedagvaard wegens het verkoop van MMS.
Hij vraagt u hulp. Zie hier hoe u Daniel Smith en de MMS beweging, kunt helpen.