Saturday, January 25, 2014

Meerdere producten tijdelijk niet leverbaar vanuit Engeland

Vanwege grote navraag en problemen bij de producent zijn MMS, MMS2, Marine Phytoplankton en DMSO  niet meer leverbaar uit Engeland. Onze excuses hiervoor.

Verwacht wordt dat eind februari deze producten weer vanuit Engeland geleverd kunnen worden. Indien u nu bestelt zal u bestelling verzonden worden wanneer de producten weer aanwezig zullen zijn.

U kunt natuurlijk ook uit Amerika bestellen. De levertijden en kosten zijn wel iets hoger. Indien u echter meerdere hoeveelheden bestelt, zullen de verzendkosten per product uiteraard geringer zijn.

Wednesday, January 22, 2014

Paracetamol verhoogt risico op astma explosief

In plaats van de oorzaken van ziektes te bestrijden, pakt de moderne geneeskunde de symptomen aan. En dat ook nog eens met schadelijke Big Pharma medicijnen die vele bijwerkingen hebben.
Het gebruik van sterke pijnstillers is explosief gestegen. Helaas krijgen mensen door de bijwerkingen van medicijnen ook meer ziektes.

Chemicaliën zorgen voor meer astma patiënten
Een van de bijwerkingen van pijnstillers is astma. Astma veroorzaakt hijgen, kortademigheid, benauwdheid en hoesten. Zo'n 30 jaar geleden begonnen artsen in plaats van aspirine, paracetamol voor te schrijven aan kinderen met koorts. Met het gebruik van paracetamol (acetaminophen) nam ook het aantal astma patiënten toe. Dit is uiteraard geen toeval. Talrijke onafhankelijke studies hebben bewezen dat paracetamol het risico op astma drastisch verhoogd. Zelfs na een maand paracetamol gebruik is het verband zichtbaar.

In de VS zijn er vele rechtszaken lopende vanwege leverschade en andere gezondheidsklachten vanwege het paracetamol gebruik.

Gebruik dus zo min mogelijk medicijnen en paracetamol. Sommige pijnstillers zijn zelfs dodelijk.
En indien u eenmaal astma krijgt bent u nog lang niet van Big Pharma. Het wrange is namelijk dat astma patiënten medicijnen krijgen die gevaarlijk zijn dan de ziekte zelf. Astma medicijnen, zoals LABA's (Advair & Serevent) maken meer dodelijke slachtoffers dan astma zelf ! 

Preventie
Astma wordt overigens niet alleen door paracetamol veroorzaakt. Luchtvervuiling, het gebruik van luchtverfrissers en vergelijkbare chemische brouwsels zoals geurkaarsen, plug-in deodorants en lont diffusers veroorzaakt eveneens astma. Vermijd dus deze oorzaken om geen astma te krijgen. Ook frisdranken veroorzaken astma en andere gezondheidsproblemen.. Drink water of vers geperste vruchtensappen als u dorst heeft.


Toch maar geen paracetamol.

Als u pijn heeft kunt u ook natuurlijke pijnstillers zoals gember en khella (een uit Egypte afkomstige kruid) gebruiken. Maar het is vooral belangrijk de ziekte zelf aan te pakken. Als u gezond bent heeft u ook geen pijn meer. Gebruik MMS om uw lichaam te zuiveren van vrije radicalen, kankercellen en andere ziekteverwekkers (pathogenen). Daarnaast versterken MMS en onze andere producten ook uw immuunsysteem en helpen u fit en gezond te blijven.

Saturday, January 18, 2014

Frisdranken en drugs beschadigen tanden

Verslaafd aan soda ? Dan is het volgende slecht nieuws voor u.
Volgens nieuw onderzoek is het veel drinken van koolzuurhoudende frisdrank net zo schadelijk voor uw tanden als methamfetamine en crack-cocaïne. De consumptie van illegale drugs en​ frisdrank kan schade aan uw mond veroorzaken door tanderosie.
Onze tanden worden beschermd door een glanzende buitenste laag. Tanderosie treedt op wanneer zuur, het tandglazuur verslijt. Zonder bescherming van tandglazuur, kunnen tanden gaatjes ontwikkelen, gevoelig worden, barsten en verkleuren.

(Dieet) frisdranken en vooral energy drinks zijn zeer schadelijk.

Het onderzoek vergeleek de gebitsschade van 3 personen; een methamphetamine (verdovend middel) gebruiker, een persoon die eerder langdurig cocaïne gebruikte en een "heavy" dieet frisdrank drinker. De onderzochte personen hadden alle een slechte mondhygiëne en gingen niet regelmatig naar een tandarts. Onderzoekers stelden vast dat elke persoon hetzelfde type schade had als gevolg van tanderosie. Ook de ernst van de schade was identiek.

"Elke persoon had ernstige tanderosie opgelopen, veroorzaakt door de hoge zuurgraad aanwezig in hun favoriete 'drug' - meth , crack, of frisdrank. Het citroenzuur, aanwezig in zowel reguliere en dieet frisdrank, kan ernstige tanderosie veroorzaken." aldus Mohamed A. Bassiouny, de leider van het onderzoek.

Vergelijkbaar met citroenzuur, kunnen er zeer corrosieve stoffen , zoals accuzuur, lantaarn brandstof en ontstopper in methamphetamine aanwezig zijn. Crack-cocaïne is ook zeer zuur.

Boost uw lichaam en gebit

Vooral frequent en langdurig gebruik van frisdranken veroorzaakt schade aan het gebit. Een goed gebit is zeer belangrijk. Drink dus geen of minder frisdranken en meer water. Dieet frisdranken zijn zelfs schadelijker voor uw gebit en lichaam. The Academy of General Dentistry raadt aan, na consumptie van frisdranken, suikervrije kauwgommen te kauwen of uw mond te spoelen met water om de speekselproductie te verhogen en de zuurgraad te normaliseren.

Om de verzuring van uw mond en lichaam tegen te gaan kunt u ook een ionizer gebruiken waarmee u basisch water kunt maken en drinken. Daarnaast kunt u, uw tanden met een ionische tandenborstel poetsen om zuur en tandplak tegen te gaan.

Bescherm uw tanden

Andere schadelijke gevolgen van frisdrank

Het is niet alleen soda die schadelijk is. Frisdranken bevatten suiker of zoetstoffen. Frisdranken bevatten daarnaast ook schadelijke stoffen zoals gebromeerde plantaardige olie, aspartaam​​, fosforzuur, kunstmatige cafeïne, acesulfaam potassium en kaliumbenzoaat. Naast gebitsschade veroorzaken frisdranken ook andere klachten. Niet te vergeten; Suiker is de brandstof voor kanker. Alsof dat niet genoeg is; Frisdranken verhogen ook het risico op obesitas, diabetes, hart-en vaatziekten en jicht.

Drink dus geen frisdranken. Gelukkig worden steeds meer mensen zich bewust van de schadelijke effecten van frisdranken. Suiker en frisdranken zijn echter verslavend. Een goede manier om van de verslaving af te komen is om fruit en groente als snack te eten en water of vers geperste vruchtensappen te drinken wanneer u ernaar verlangt. Na een tijdje zullen de suiker- en frisdrankproducten dan automatisch door groente, fruit, water en verse sappen vervangen worden en zult u het niet missen.

Saturday, January 11, 2014

Goed nieuws over productinformatie en kwik

We waarschuwen u regelmatig over gezondheidsgevaren, zodat u zich kunt beschermen. Dankzij de alertheid, klachten en acties van de burgers wereldwijd, zijn er gelukkig ook positieve ontwikkelingen.

Goede productinformatie is gewenst.

We berichtten u eerder dat de productinformatie op de etiketten niet te vertrouwen is. De fabrikanten gebruiken misleidende namen, het ontbreekt aan info over de bereidingswijze  en niet alle ingrediënten worden vermeld. Eindelijk geeft de overheid dit ook toe, dankzij de druk van de burgers, maar "vergeet" daarbij te melden dat de overheid zelf dit goedkeurde.
Volgens de overheid zal er voortaan betere productinformatie te vinden zijn. De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) zal hiertegen beter optreden, aldus de overheid. Een eerste goede stap is gezet. Maar oplettendheid is geboden om te zien of de beloftes ook worden waargemaakt.

Ook op een ander gebied is er vooruitgang. Kwik is zeer schadelijk en wordt in amalgaamvullingen en andere producten gebruikt. Recentelijk is er een internationaal verdrag ondertekend dat het gebruik van kwik in amalgaamvullingen en andere producten geleidelijk moet terugdringen. Volgens critici zal kwik echter nog steeds in cosmetica en vaccins gebruikt worden. Desondanks is dit verdrag een grote stap vooruit en valt het te hopen dat het verdrag ook daadwerkelijk uitgevoerd zal worden. Het is vooral te danken aan consumenten- en andere burgergroeperingen die het constant ter sprake brachten en de regeringen en fabrikanten verzochten geen kwik meer te gebruiken.

Hopelijk zullen amalgaamvullingen niet meer worden gebruikt.

Dit laat zien dat u als mens, niet machteloos bent. Indien u zich informeert, schadelijke producten niet gebruikt, anderen informeert en (gezamenlijk) druk uitoefent, kunt u ervoor zorgen dat er minder schadelijke producten worden geproduceerd. U heeft als consument meer macht dan u denkt. Maar het is wel noodzakelijk dat u zich informeert en handelt. Als u niets doet, zullen ze u blijven vergiftigen met schadelijke producten.

Men moet ook niet vergeten dat het niet gaat om kwik of andere stoffen alleen, maar het uitbannen van alle schadelijke stoffen. Vaak stoppen fabrikanten met een schadelijke product , maar schakelen dan over naar een andere schadelijke product. Consumenten denken  dan dat het veilig is en kopen het product dat wellicht nog schadelijker is dan voorheen. En soms wijzigen fabrikanten ook "heimelijk" hun producten.
Het is dus belangrijk alert te blijven en ook daadwerkelijk iets te doen.

Saturday, January 4, 2014