Saturday, September 27, 2014

Cholesterol leugens en de feiten

Hoevelen van u geloven dat er "goede" en "slechte" cholesterol bestaat? Hoevelen van u geloven dat cholesterol de slagaders verstopt? Hoevelen van u geloven dat het nodig is om uw cholesterol onder de 200 te houden? Hoevelen van u denken dat u geen eieren of verzadigde vetten moet eten? Hoevelen van u hebben gehoord dat te veel cholesterol dodelijk is?

Er zijn veel studies die bewijzen dat weinig vet en weinig cholesterol en veel koolhydraten (suiker), met inbegrip van groenten en fruit, de oorzaak van hart-en vaatziekten zijn en niet cholesterol. De financiële winsten, die de medische en farmaceutische industrieën maken met anti-cholesterol medicijnen, hebben ervoor gezorgd dat de waarheid over de behoeften van het lichaam en de afhankelijk van het lichaam voor cholesterol geen aandacht in de media heeft gekregen. Daarmee is het niet onder het aandacht van het publiek gekomen. Zie: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/07/20/the-truth-about-statin-drugs-revealed.aspx


Hieronder een goed artikel over de drogredenen van de zogenaamde gevaren van cholesterol en de echte gevaren van cholesterol verlagende medicijnen:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Cijfers: Feiten over uw cholesterol die artsen u niet vertellen", door Raluca Schachter

U krijgt uw bloeduitslagen en ontdekt dat uw cholesterolgehalte 300 is! U raakt in paniek en luistert angstig naar uw arts die u vertelt dat de "slechte" LDL cholesterol onmiddellijk moet worden verlaagd! Medicatie? U aarzelt omdat u wel eens gehoord heeft dat statines negatieve effecten op uw gezondheid hebben (hart en lever problemen & geheugenverlies)... Misschien kunt u beter stoppen met het eten van eieren en verzadigd vet en dan zal alles goed zijn ...? Misschien overweegt u ook een cholesterolverlagend supplement ...

Dit scenario moet stoppen! Immers het gaat om UW GEZONDHEID en niet om de dokter, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische bedrijven! Cholesterol cijfers vertellen een ander verhaal dan wat u waarschijnlijk al van uw arts heeft gehoord. Hier zijn de meest belangrijke feiten om te weten wanneer u een hoge cholesterol heeft:

"De vraag is, waarom hebben sommige mensen hebben meer cholesterol in hun bloed dan anderen, en waarom kan een zelfde persoon verschillende niveaus van cholesterol op verschillende momenten van de dag hebben? Waarom is ons cholesterol niveau verschillend in verschillende seizoenen van het jaar? In de winter gaat het omhoog en in de zomer gaat het naar beneden. Waarom stijgt het bloed cholesterol sterk bij mensen na een operatie? Waarom gaat het cholesterolgehalte omhoog als we een infectie hebben? Waarom gaat het omhoog gaan na een tandheelkundige behandeling? Waarom gaat het omhoog als we onder stress staan? En waarom wordt het normaal als we ontspannen zijn en we ons goed voelen? Het antwoord op al deze vragen is dit: Cholesterol is een genezend middel in het lichaam. '(Natasha Campbell-McBride)

Verband tussen Cholesterol en Ontsteking

Uw lichaam maakt meer cholesterol als reactie om op te treden tegen inflammatoire problemen binnen het lichaam. Dus cholesterol is niet het probleem, het is slechts een oplossing die uw lichaam gebruikt om (te proberen) zichzelf te genezen. Ontsteking in de arteriële wanden is het echte gevaar. Als het ongecontroleerd blijft kan de zwelling uiteindelijk  de bloedtoevoer naar het hart of de hersenen afsluiten en daardoor een hartaanval of beroerte veroorzaken.

Wat zijn de ontstekingsbronnen in het lichaam?

Bij een hoge oxidatie in het lichaam, zijn er ook vaak vrije radicalen in de weefsels. LDL (Low-density-lipoproteïnen) oxideert in het lichaam als gevolg van consumptie van kunstmatige, gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën (transvetten), plantaardige oliën, genetisch gemodificeerd voedsel, een dieet met veel geraffineerde suikers, alcohol en tabak. Beschadigd cholesterol is aanwezig in gepoederde eieren, in poedermelk (toegevoegd aan vetarme melk om het lichaam te geven) en in vlees en vetten die op hoge temperaturen zijn verwarmd  met braden en andere hoge temperatuur processen. Verhoogde niveaus van LDL kunnen ook worden veroorzaakt door chemische en zware metalen toxiciteit, levertoxiciteit en stress, hypothyreoïdie en nierfalen.

"Slechte" en "goede" cholesterol? Dat bestaat niet!

LDL (Low-density-lipoproteïne) is de "drager" van cholesterol. Het verzendt cholesterol naar verschillende delen van het lichaam waar het nodig is. HDL (High-density-lipoproteïne) neemt cholesterol terug naar de lever. LDL en HDL zijn niet "goed" of "slecht", ze zijn gewoon cholesterol.

Toen de farmaceutische bedrijven zich echter realiseerden dat ze gemakkelijk medicijnen kunnen produceren om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen (en zo enorme winsten konden maken) kochten ze de "wetenschap" om hun theorieën te "bewijzen". Zo ontstond de "goede en slechte" cholesterol scam en het werd door de jaren heen continu gevoed met zware marketing campagnes.

Lage niveaus van HDL weerspiegelen een sedentaire levensstijl. Artsen en anderen die het publiek misleiden door te zeggen dat de verhoging van het HDL goed is, zien over het hoofd dat HDL niveaus hoger dan 75 eigenlijk correlatief met auto immuun processen zijn. Dit is een grote waarschijnlijk vooral als de triglyceride niveaus laag zijn (minder dan 40). Overmatige consumptie van alcohol, drugsgebruik, hypothyreoïdie, en een teveel aan oestrogeen kan ook leiden tot te hoge HDL niveaus.

Cholesterol cijfers en hun betekenis

Hoge serum cholesterol zegt niets over hoeveel cholesterol er in de weefsels is. Als mensen beginnen te genezen en hun metabolische onevenwichtigheden corrigeren, kan het cholesterolgehalte in het bloed omhoog gaan, omdat het de weefsels verlaat! De meeste mensen, waaronder artsen, hebben de neiging om onmiddellijk actie te ondernemen om de "cijfers" weer "recht te zetten", wanneer ze slechts kijken naar deze "snap-shots" van bewegende beelden in het lichaam. Het is niet genoeg om te kijken naar de hoge en lage cijfers van LDL en HDL. De deeltjesgrootte van LDL cholesterol en C-reactief proteïne (het eiwit in het bloed, waarvan het niveau stijgt in reactie op ontstekingen) moet eveneens worden gecontroleerd.

Wat vertelt de deeltjesgrootte van het LDL ons? Een gezonde LDL deeltje is groot en luchtig - en als gevolg daarvan stroomt het vanzelf door het systeem en is niet problematisch. Wanneer de deeltjesgrootte echter klein en dicht is, vloeit het soepel en heeft het de neiging om vast te komen zitten in de kleine openingen in de slagaderen waar voeding in stroomt. Wanneer dit gebeurt, zoals bij alle stagnerende dingen, veroorzaakt het een ontsteking en ontstaat atherosclerose.

Verschillende Biochemistries, Verschillende stofwisselingen, Verschillende Cholesterol Cijfers

De "cholesterol scam" geïnitieerd door de Big Pharma introduceerde het inmiddels diepgewortelde idee dat een totale cholesterol cijfer van 200 onmiddellijk "actie" vereist: hetzij als een geneesmiddel of/en geen verzadigd vet en cholesterol rijk voedsel.

Niet alleen is een totale cholesterol waarde groter dan 200 niet per se hoog, voor veel mensen is het normaal en zeer belangrijk! Eiwit soorten zoals gedefinieerd door de "Healthexcel System of Metabolic Typing" hebben vaak waarden hoger dan 200, terwijl ze zeer gezond zijn. Deze types gedijen op een hogere verhouding van verzadigd vet en cholesterol bevattende voedingsmiddelen.

Een kort overzicht van de vitale functies van cholesterol in het lichaam

En laten we niet vergeten hoe belangrijk cholesterol is! Het is bedoeld om ​​in ons lichaam te bestaan, NIET om ons kwaad aan te doen, maar om een ​​breed scala aan functies uit te voeren, zonder welke we niet konden overleven!
Hieronder slechts een paar van deze functies:

* Elke cel van ons lichaam is gemaakt van cholesterol
* Cholesterol verhoogt celmembraan integriteit; het geeft onze cellen de nodige stijfheid en stabiliteit
* Elke steroïde hormoon is gemaakt van cholesterol
* Het vermogen van het lichaam om vitamine D te synthetiseren is afhankelijk van cholesterol
* Cholesterol is een antioxidant en het bestrijdt vrije radicalen
* De galzouten zijn gemaakt van cholesterol. Gal is essentieel voor de vertering en assimilatie van vetten in het dieet en de vitamine D absorptie.
* Ons immuunsysteem heeft cholesterol nodig om beschadigde cellen te herstellen. (zoals in het geval van een operatie, celbeschadiging door toxische voedsel en chemicaliën)
* Helpt het geheugen

Opmerking: Cholesterol is de belangrijkste factor bij de vorming van synapsen, de basis van ons leren en geheugen.

* De hersenen bevatten 25% van het cholesterol in het lichaam.

Opmerking: Cholesterol is overvloedig aanwezig in het hersenweefsel en het zenuwstelsel. Myeline ondersteunt zenuwaxonen de elektrische impulsen te maken die voor beweging, gevoel, denken, leren en herinneren noodzakelijk zijn. Het bestaat, qua gewicht, uit meer dan een vijfde uit cholesterol.

Dus het advies is om u zelf te informeren over cholesterol voordat u besluit medicijnen te nemen en verzadigde vetten en cholesterol rijk voedsel te vermijden. Geen van deze werken. Het is als het doden van de boodschapper (cholesterol) voor het brengen van slecht nieuws.

Cholesterol is een gezondheidsbevorderende stof. Het is een kritische component van celmembranen, de voorloper van alle steroïde hormonen, een voorloper van vitamine D, en de beperkende factor die hersencellen nodig hebben om verbindingen met elkaar te maken (synapsen genoemd), waardoor het van essentieel belang is voor het leren en geheugen.

Enkele van de meest voedzame voedingsmiddelen, zoals eidooiers en de lever zijn ook het rijkst aan cholesterol. De anti-vet, de anti-cholesterol-campagne heeft deze voedingsmiddelen, zonder enig bewijs dat ze een ziekte veroorzaken, tientallen jaren lang gedemoniseerd. In tegendeel, ze bevorderen juist de gezondheid.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Disclaimer (van Jim Humble) : Wat Cholesterol betreft zijn wij het grotendeels eens met dit onderzoek. Deze nieuwsbrief is geschreven om mensen te informeren over hoe belangrijk cholesterol is en het feit dat cholesterol niet tegen het lichaam vecht, maar in de lever wordt gemaakt om het lichaam op vele wijzen te helpen!

Bronnen:
  1. Campbell-McBride, Natasha, MD. Cholesterol: Friend Or Foe?
  2. Lundell, Dwight, MD. The Cholesterol Lie Exposed
  3. McEvoy, Michael. Cholesterol Is Powerfully Anti-Inflammatory & Prevents Free Radical Activity
  4. McEvoy, Michael. ‘Good’ & ‘Bad’ Cholesterol: No Such Thing
  5. Schaff, Rick. An Open Letter on the Essentials of Understanding Cholesterol, Saturated Fats & Heart Disease
  6. Taubes, Gary. The Soft Science of Dietary Fat
  7. http://www.cholesterol-and-health.com/Memory-And-Cholesterol.html
  8. http://www.cholesterol-and-health.com/cholesterol-and-health.html
  9. http://www.raw-milk-facts.com/cholesterol_primer_T3.html
Andere interessante lectuur:

- http://myscienceacademy.org/2012/08/19/world-renown-heart-surgeon-speaks-out-on-what-really-causes-heart-disease/  "Als een hartchirurg met 25 jaar ervaring, met meer dan 5000 uitgevoerde open hart operaties, is het vandaag mijn dag om het verkeerd te herstellen met medische en wetenschappelijke feiten "- Dr Dwight Lundell
- http://articles.mercola.com/
- http://www.whale.to/a/great_cholesterol_myth.html
- http://www.raw-milk-facts.com/cholesterol_primer_T3.html

Goede natuurlijke bronnen van cholesterol:

We bevelen de volgende voedingsmiddelen in de organische, onbewerkte vorm aan. Hoe hoger de temperatuur van een voedsel bij het koken des te minder voedingswaarde het heeft aangezien vitaminen, mineralen, vetten en voedingsstoffen vernietigd of aanmerkelijk verzwakt worden. Het eten van de volgende voedingsmiddelen, rauw en vers, is de beste manier om het meeste voordeel uit de onderstaande voedingsmiddelen te halen.

Opmerking: Als u deze voedingsmiddelen kookt, doe het dan op een lage vuurtje en verwarmen het niet op hoge temperaturen om de voordelen van de vitaminen, voedingsstoffen, vetten, eiwitten en mineralen te behouden.

1   Eieren - Rauw en vers zijn de beste vormen.
2   Vlees - Rundvlees, vooral rundvlees lever
3   Vis - Rauwe en verse zijn de beste vormen.
4   Mosselen en oesters en vele schaaldieren - rauw en vers zijn de beste vormen.
5   Kaas - Rauw en ongepasteuriseerd is de beste staat.
6   Boter - Rauw ongepasteuriseerde is de beste staat.
7   Melk - Rauwe vorm is de beste. Hoe meer melk wordt bewerkt des te meer voordelen verloren gaan.

Opmerking: Fruit en groenten zijn zeer laag in verzadigd vet en totale vet en bevatten geen cholesterol.

Opmerking: Voordelen voor de gezondheid van goede natuurlijke voedingsmiddelen worden verminderd of teniet gedaan bij het frituren in een vat met plantaardige olie.

Cholesterol- en vetgehalte in het voedsel: http://www.cholesterolindiet.com/?cholesterolin=beef

Als u de bovenstaande informatie heeft gelezen, ziet u hoe essentieel Cholesterol voor het lichaam is. Doe alles wat u kunt om ervoor te zorgen dat uw lichaam voldoende hoeveelheden Cholesterol heeft om optimaal te functioneren. Verricht meer onderzoek indien u er niet van overtuigd bent dat Cholesterol goed voor u is. Vergeet niet om "het geld te volgen" van degenen die profiteren van al deze desinformatie en leugens over Cholesterol door een lage vetgehalte en een lage cholesterol promoten. Vergelijk wat ze zeggen over anderen die slechts observeren hoe het lichaam van nature cholesterol produceert en hoe het in het lichaam wordt gebruikt en beslis zelf. Hopelijk helpt dit u bij het vinden van de waarheid over cholesterol.

Jim Humble Newsletter

Naschrift MMS Winkel: De MMS Winkel heeft reeds veelvuldig aandacht aan statines en cholesterol geschonken. Zie onderstaande artikelen voor meer info:

- Medicijnen maken moe
- Kankerrisico bij statines
- Statines; medische fraude met vele bijwerkingen
- Radiotherapie bij borstkanker verhoogt risico op hartziekten
- Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 4: Medicijnen

Saturday, September 20, 2014

U kunt nu ook met iDeal betalen op de MMS Winkel

U kunt nu ook met iDeal bestellingen bij de MMS Winkel doen. Daarentegen heeft onze afhandelingspartner Mineral-Solutions vanwege de dreigementen en bemoeienissen van Paypal over de bedrijfsvoering en het productaanbod, besloten geen gebruik meer te maken van Paypal.

Veilig en eenvoudig betalen met de vele betaalopties

U kunt dus betalen met iDeal, creditcard (o.a. Mastercard of Visa), BitCoin en Skrill.
U kunt het beste Skrill gebruiken. Skrill is gemakkelijk, snel en beter & goedkoper (dan Paypal) !! U kunt zelfs een prepaid creditcard krijgen.
Via Future Health Today kunt u betalen met creditcard en vooralsnog ook met Paypal.
Op de Hoe bestelt u ? pagina kunt u heel eenvoudig, stap voor stap zien hoe u kunt bestellen.

Wednesday, September 17, 2014

Voor en na MMS foto's

Mensen vinden het leuk om te zien en te horen hoe MMS overal ter wereld vele mensen helpt. Video getuigenissen komen binnen en we vertalen en uploaden ze zo snel mogelijk. Foto's zijn een andere manier om de wereld te laten zien wat MMS doet. Iedereen zou ons eigenlijk goede en duidelijke foto's van voor en na het MMS gebruik moeten sturen. Email uw foto's alstublieft naar Luke. Alvast bedankt!

Waarschuwing: Sommige van deze onderstaande foto's zijn "schokkend". Als u een zwakke maag heeft kunt u ze beter niet bekijken. Maar om de wereld te laten zien wat MMS kan doen, publiceren we deze foto's om anderen te helpen.



- Deze eerste twee foto's zijn naar ons gestuurd uit Ecuador, Een man met Pemphigus Vulgaris werd "weer gezond" in 45 dagen!

1

- De kat kreeg elke dag 1 druppel MMS1 en DMSO gedurende 14 dagen!

2

- Deze foto's zijn van  Nila Ovelar van MMS Paraguay.

3
3.5


- Voor en na MMS bij een diabetes infectie in de voet.

4


- Een vrouw verloor haar rechter oog door kanker. Kanker werd gestopt!

5
6


- Paard met beeninfectie.

7
8

Volg Nila Ovelar op facebook 

-Laurie, een vrouw met een ernstige parasitaire besmetting.
Hier is haar verhaal: http://www.healthsalon.org/487/parasite-cure-tapeworm-roundworms-mms-cures-parasites/

             Voor MMS                                               Na MMS
910


- Foto's uit Zuid-Afrika van Gus. Gus werd behandeld voor Basil Cel Carcinoom. Eerste foto werd genomen in mei 2014 en de "na MMS" foto werd genomen in september 2014. Hij kreeg 5 maanden "Protocol Begeleiding" en hier is het resultaat tot nu toe! Het nieuwe vlees wordt steeds groter!

11
        12



- Deze foto's zijn van Luis uit Argentinië, die als gevolg van diabetes een infectie op zijn beide voeten had. Eerst foto's van linker dan van rechter voet.

Left Foot of Luis-english
Right Foot of Luis-english


Malaria

Hieronder is een goede voor en na MMS video van de 154 mensen die in 1 dag van malaria genazen!



Opmerking: Hoeveel miljoenen zijn er onnodig gestorven aan malaria, omdat degenen die de grote medische bedrijven van de wereld "controleren", mede vanwege financiële redenen, geen remedies voor ziekten willen !

Naschrift MMS Winkel:  MMS geneest Malaria !!

Er zijn veel meer voor en na foto's en video getuigenissen. Er zijn meer dan 115 video-getuigenissen waarin mensen hun "voor MMS" en "na MMS" ervaringen met MMS en protocollen uitleggen. 
Zie voor MMS getuigenissen: www.youtube.com/MMStestimonials


Saturday, September 13, 2014

Parabenen en triclosan bij zwangerschap veroorzaken ook stoornissen bij baby's

De Eugenetische elite doet er alles aan om natuurlijke en andere rijkdommen met zo min mogelijk mensen te delen. Hoge sterftecijfers en lage geboortecijfers zijn gewenst.Daarom wordt de wereldbevolking dan ook bewust en systematisch aangevallen. Vorige week onthulden we nog dat Colgate samen met de overheid willens en wetens mensen met triclosan vergiftigt. Op heterdaad betrapt beweerde Colgate dat triclosan onschadelijk is en weigerde, ondanks vele bewijzen, triclosan uit tandpasta te verwijderen.

Triclosan in Colgate Total schadelijk voor moeder en kind

Nu heeft echter een nieuwe Franse studie uitgewezen dat triclosan niet alleen schadelijk is voor volwassenen maar ook voor baby's. Dit zijn de belangrijkste bevindingen van de net gepubliceerde onderzoeksresultaten van een epidemiologische studie onder leiding van Inserm (Institut national de la santé et de la recherche médicale) en de Universiteit van Grenoble. De studie toont aan dat de blootstelling aan bepaalde fenolen (parabenen en triclosan) tijdens de zwangerschap, de groei van jongens tijdens de foetale groei en de eerste levensjaren kan verstoren.

Zwangere vrouwen worden vaak blootgesteld aan verschillende schadelijke verbindingen in producten. 
Daarbij valt te denken aan parabenen (gebruikt als conserveringsmiddel in cosmetica en producten voor de gezondheidszorg), triclosan (een antibacterieel middel en pesticiden gevonden in sommige tandpasta's en zepen), benzofenon-3 (gebruikt als UV filter in zonnebrandmiddelen),  dichlorophenols (geurtjes in het huis) en bisfenol A (plastic producten) en epoxyharsen (bekleding van conservenblikken, amalgaamvullingen). Deze verbindingen behoren tot de fenol familie, en zijn endocriene verstoorders. Experimentele studies in vitro en op dieren hebben aangetoond dat deze verbindingen storend werken op de hormoonsystemen voor de groei en gewichtstoename.

Vooral tijdens zwangerschap geldt: zo min mogelijk cosmetica

Het Franse onderzoek werd onder 520 jongens uitgevoerd. De groei van elk kind werd tijdens de zwangerschap gemeten met echografie. Na de bevalling werd het gewicht en de lengte tot het 3e levensjaar gemeten. De onderzoekers constateerden dat 95% van de zwangere vrouwen blootgesteld waren aan schadelijke fenolen (parabenen en triclosan). Deze stoffen hadden ook schadelijke gevolgen voor baby's. De onderzoeksresultaten toonden aan dat triclosan groeiproblemen bij jongens veroorzaakt (vanaf het derde trimester van de zwangerschap tot het derde levensjaar). Parabenen daarentegen veroorzaken meer lichaamsgewicht bij de geboorte en op de leeftijd van 3.

Zoals u ziet zaaien deze door de industrie bewust gebruikte stoffen niet alleen schade bij volwassenen maar ook bij onschuldige en hulpeloze baby's. Als dat geen misdaad is weten we het ook niet meer.

In plaats van de verantwoordelijken te vervolgen worden ze juist door de overheid beloond. Daarom is het cruciaal dat u zichzelf en anderen beschermt.

Meer info : Overheden en Colgate spannen samen om gevaren van kankerverwekkende triclosan te verbergen

Thursday, September 11, 2014

Verzending per post en koerier

De bezuinigingen in Europa hebben ook de diverse poststelsels geraakt. Bij reguliere post moet u denken aan Bpost in België, Royal Mail in Engeland en PostNL in Nederland. Door de bezuinigingen is de kwaliteit van de reguliere postbezorging er op achteruit gegaan.

Koerier iets duurder maar wel snel en betrouwbaar

In de afgelopen weken zijn sommige verzendingen via de normale post, laat of helemaal niet aangekomen. Derhalve adviseren wij u gebruik te maken van koeriers zoals UPS en DHL. (Levertijd 2/3 werkdagen). Omdat een goede en snelle bezorging voor de MMS Winkel en onze partners belangrijk is, ontvangt u een kleine korting op de verzendkosten via koerier. Bovendien worden de verzendkosten per stuk geringer indien u meerdere producten bestelt. Daarnaast is er gratis verzending voor de EU bij bestellingen boven € 99,-

Saturday, September 6, 2014

CDH

Er is sinds enige tijd een nieuwe vorm van MMS: CDH. Nu de werking voldoende is uitgekristalliseerd willen we het onder uw aandacht brengen. CDH staat voor Chlorine Dioxide Holding [Oplossing], en is eigenlijk een soort kruising tussen de klassieke MMS en CDS.
Hoewel CDS in het eindproduct geen grondstoffen meer bevat, doet CDH dat wel, waardoor het lijkt op de klassieke MMS. Het belangrijkste verschil tussen klassieke MMS en CDH is echter dat het natriumchloriet langer reageert met de activator, het (citroen)zuur en er eventueel minder ongeactiveerde natriumchloriet in de CDH oplossing achter blijft. Sommige mensen gebruiken CDH vanwege smaak of vanwege hun maag.

Het maken van CDH met de 1 fles methode

CDH is heel makkelijk te maken met behulp van deze verhoudingen: 22 delen water + 1 deel MMS + 1 deel activator.  Volg deze eenvoudige stappen om 240 ml CDH te maken.

Nodig voor CDH :   Glazen fles    +   MMS   +   Activator

Doe de volgende ingrediënten in onderstaande volgorde in een 250 tot 300 ml glazen fles met een goede plastic dop:

1. 220ml gezuiverd water (gedestilleerd water is het beste, maar Reverse Osmosis of fleswater is ook goed.)
2. 10 ml MMS.
3. 10 ml 50% citroenzuur (of 50 ml citroensap/azijn) Het is zeer belangrijk om de MMS niet met het zuur te activeren voor het toevoegen aan het gedestilleerde water. Dit is de reden waarom het (gedestilleerde) water als eerste in de fles moet worden gedaan.
4. Dop onmiddellijk stevig op de fles doen, zodat er geen CLO2 gas kan ontsnappen.
5. De fles goed schudden om de ingrediënten in eerste instantie goed te mengen (en indien mogelijk later 1 of 2 keer meer.)
6. Bewaar de fles op een donkere plaats op ongeveer 22,2 C (kamertemperatuur) of iets boven kamertemperatuur is prima, voor ten minste 12 uur; laat het voor 24 uur of langer staan als de kamer koeler is.
7. Nadat de bovenstaande wachttijd is verstreken, zet u de fles met CDH in de koelkast (indien beschikbaar) voor een uur of zo om het volledig te laten afkoelen (onder 10,5 C) - Let op: Als CDH afgekoeld raakt is er minder verlies van CLO2 gas wanneer de fles geopend wordt. Stel CDH, direct of indirect, niet bloot aan zonlicht)
8. Eenmaal gekoeld, is uw CDH klaar voor gebruik. U kunt het dan meer dan een week gebruiken zonder het te hoeven activeren. Bewaar CDH in de koelkast.

Om CDH te maken heeft u dus alleen een MMS kit en een glazen fles nodig.

Elke ml CDH bevat 1 geactiveerde druppel MMS. De dosering voor protocollen is dus op basis van milliliters in plaats van druppels. Voorbeeld protocol 1000:
- MMS: U activeert 3 druppels MMS in een glas voor 20 tot 30 seconden en voegt dan een half kopje water of meer en drinkt het op.
- CDH: U doet 3 ml van CDH in een half kopje water of meer en drinkt het op.


Protocol 1000 met CDH

Gebruik 1 liter water per dag voor 8-24 ml CDH. Drink 125ml (1/8 van de oplossing) per uur, voor 8 uur. Elke ml CDH is gelijk aan 1 druppel geactiveerde MMS. Dus als u 8 ml CDH, toevoegt aan een liter, gebruikt u één druppel MMS per uur, en als u 16 ml toegevoegd gebruikt u 2 druppels per uur en bij 24 ml drinkt u 3 druppels per uur. Begin bij 1 druppel per uur en verhoog dit tot 3 druppels. Dat is het maximale bedrag van de druppels per uur dat men ooit zou gebruiken op protocol 1000.

Voor ernstige levensbedreigende ziekten, moet u protocol 1000+ volgen en protocol 2000 indien nodig. Verlaag bij ongemakken of misselijkheid de dosering. Zie Basisregels

Zoals u ziet is het heel eenvoudig om zelf CDH maken:
U heeft alleen een MMS kit , (fles)water en een glazen fles nodig.

Wednesday, September 3, 2014

Overheden en Colgate spannen samen om gevaren van kankerverwekkende triclosan te verbergen

Als u gewone tandpasta gebruikt, poetst u uw tanden met gevaarlijke chemicaliën. Een van die gevaarlijke chemicaliën, triclosan, veroorzaakt endocriene verstoringen, kanker, onvruchtbaarheid en tal van andere gezondheidsproblemen. Uit een recente verzoek om informatie op grond van Freedom of Information Act (Amerikaanse Wob) is gebleken dat de Colgate-Palmolive Co in de jaren 1990 met FDA, de Amerikaanse toezichthouder voor voedsel en medicijnen, heeft samengespannen om met opzet gegevens achter te houden over de veiligheid van triclosan, een gevaarlijke biociden chemische stof die uitsluitend wordt gebruikt in Colgate Total tandpasta.

Momenteel is Colgate Total de enige tandpasta op de markt die triclosan bevat en dat zorgt voor veel controverse. Ook in Nederland en Europa verkoopt Colgate deze tandpasta. Consumentenorganisaties voeren al jaren actie hiertegen, maar de toezichtorganen, ook in de EU, houden Colgate de hand boven het hoofd. Als reden geven ze de oude door de industrie gesponsorde "onderzoeken" die natuurlijk niet objectief zijn. Echte, nieuwe onafhankelijke onderzoeken worden niet bij de beoordeling betrokken.

Colgate Total met fluoride & triclosan, een Total Krieg tegen de mensheid

Volgens een Bloomberg onderzoek heeft de FDA niet alleen nagelaten de gezondheidsrisico te onderzoeken, maar het heeft zelfs de door Colgate zelf aangedragen informatie over de gezondheidsrisico's opzettelijk verborgen !! Alleen de dreigement met een rechtszaak zorgde ervoor dat deze info openbaar werd. Evaluatie van die geheime gegevens bewees dat de FDA (en overigens ook andere toezichtorganen in andere landen) het gebruik van gevaarlijke stoffen bewust heeft goedgekeurd.

Wie houdt toezicht op de toezichthouders?
Deze schandalen staan niet op zich zelf. Vorige week berichtten we nog over het schandalige optreden van overheden om mensen bewust te beschadigen door ze met gevaarlijke vaccins in te enten. Dit laat zien dat de toezichtorganen consumenten helemaal niet willen beschermen. Ze pretenderen alleen maar dat wel te doen. De goedkeuringsprocedures zijn een farce en beogen de concurrentie voor de grote namen uit te schakelen. Het bewijst ook dat de voedings- en verzorgingsindustrie en de Big Pharma bewust een oorlog tegen uw gezondheid voeren.
 
Ze kunnen overigens geen toezicht houden omdat ze gecontroleerd worden door de mensen die zij juist moeten controleren. De industrie controleert de toezichthouders en niet andersom zoals dat officieel lijkt. Dit geldt niet alleen voor de gezondheidszorg maar voor alle sectoren. De instituties die zeggen een bepaalde doel na te streven, verwezenlijken in werkelijkheid het tegenovergestelde. Is het bijvoorbeeld een toeval dat er in de jeugdzorg en de diverse opvangcentra de kinderen niet geholpen, maar juist misbruikt worden !!

Schadelijke effecten reeds lang bekend, maar verzwegen
 
Wat een wereld ! Het is alsof dieven de politie controleren en ze daardoor ongestoord verder kunnen stelen. Maar dit is er wat er exact gebeurt !! De bankiers, zoals de Rothchilds, controleren de financiële toezichthouders en handhavingsorganen. Daardoor kunnen ze miljarden blijven stelen van de burgers. En zonder in problemen te komen. De wetten zijn er voor het "gepeupel" zoals zij u beschrijven. U betaalt belastingen maar de elite is vaak niet belastingplichtig of onderhandelt daarover. Indien een doorsnee burger 100 Euro steelt, komt het meteen in de problemen. Maar de elite kan miljarden van u stelen en wordt er ook nog voor beloond omdat ze ons financiële systeem "redden" !! In plaats van hiertegen te handelen kijkt de bevolking alleen maar toe omdat het buiten het zicht gebeurd en mensen veel moeite hebben zich zulke wandaden en bedragen voor te stellen.

Triclosan leidt tot endocriene verstoringen en foetale bot misvormingen

Terug naar triclosan. Zelfs de eigen studie van Colgate, waarvan delen door de FDA zijn achter gehouden, bevat info die er op wijst dat triclosan endocriene verstoringen en foetale bot misvormingen kan veroorzaken.

Aangezien triclosan schildklierhormonen en polychloorbifenylen (PCB's) nabootst, heeft het een unieke positie zich met hormoonreceptoren te verbinden. Dit veroorzaakt dan ook problemen. Colgate claimt dat het  bacteriën kan doden. Maar zelfs de FDA adviescommissie vond dat triclosan en andere antibacteriële chemicaliën niet beter zijn dan gewone zeep en water.

Triclosan is een pesticide afgeleid van Agent Orange component 2,4-D. Agent Orange werd in Vietnam oorlog als een chemische wapen gebruikt. Triclosan is technisch een derivaat van 2,4-D, een zeer giftig herbicide dat momenteel door de grote industrie, ten onrechte als de oplossing voor "superonkruid" wordt gepromoot.

Triclosan nog steeds gebruikt in Colgate tandpasta

Ondanks alle onthullingen doet Colgate alsof er niks aan de hand is en blijft het Nederlandse consumenten vergiftigen. Ook in België gaat Colgate gewoon door consumenten te vergiftigen.

Schadelijke gevolgen van triclosan.

Zij horen achter tralies, maar kunnen helaas gewoon doorgaan met hun criminele activiteiten. Van de toezichthouders hebben ze toch niks te vrezen. Zij zijn eigendom en worden geëxploiteerd door de grote industrie.

Wat wel helpt is dat u zich laat horen. Gelukkig heeft ook de media aandacht ervoor gezorgd dat het imago van Colgate eronder heeft geleden. Wellicht dat dit reden is om triclosan uit het tandpasta te halen.

Maar overdreven optimisme is misplaatst. Het is niet alleen triclosan. Er zijn ook andere schadelijke stoffen in tandpasta's. Wat te denken van Fluoride, Sodium lauryl sulfaat (SLS), DEA, Parabenen en andere chemicaliën en variaties.

Dit schandaal heeft pijnlijk bewezen dat de voedings- en verzorgingsindustrie u ziek wil maken. Observeer zelf, wees kritisch en laat wat van u horen ! Als niemand er iets tegen doet kunnen ze makkelijk hiermee doorgaan. Hun succes hangt af van uw onverschilligheid.

http://www.tuurlijkgezond.com/    

Naschrift MMS Winkel:  U kunt dus beter puur biologische tandpasta's gebruiken. Helaas zijn er niet veel van zulke tandpasta's en ze zijn ook wat duur. Een ionische tandenborstel  is dan ook een goed en goedkoop alternatief. Zie ook: Gezond gebit voorkomt kanker !