Tuesday, December 23, 2014

Gratis Jiaogulan tijdens de feestdagen !

Het zijn feestdagen. De MMS Winkel heeft daarom ook een speciale actie tijdens de feestdagen om u te bedanken voor uw steun. U krijgt tussen nu en 1 januari 2015, bij bestellingen boven de € 99, gratis een exemplaar Jiaogulan Tea Leaf Capsules. En bij bestellingen boven € 139,- ook nog eens gratis verzending binnen Europa, USA, Canada & Australië.

Mocht u niet bekend zijn met onze Jiaogulan thee blad poeder capsules, volgen hieronder de belangrijkste eigenschappen:

Jiaogulan geeft u energie

De effecten van Jiaogulan zijn vaak merkbaar binnen een week. Mensen voelen al snel het verschil in meer energie, uithoudingsvermogen, sirene slaappatronen, mentale alertheid en verhoogde waarneming en fysieke prestaties.

Jiaogulan balanceert het lichaam

De sapogins gypenosides in Jiaogulan hebben een regulerende werking op een breed spectrum van onze biologische systemen zoals bloeddruk, bloedsuikerspiegel, immuunsysteem, voortplantingssysteem, het centraal zenuwstelsel, het immuunsysteem en het endocriene systeem.
 
Bekijk ook eens onze andere producten

Jiaogulan is een antioxidant

Jiaogulan werkt als een antioxidant. Het stimuleert ons lichaam haar eigen endogene antioxidanten, superoxide dismutase (SOD) en gluthathione te synthetiseren.

Jiaogulan is een adaptogeen

Jiaogulan is een van de meest krachtige en effectiefste adaptogenen op aarde. Adaptogenen zijn de kostbare edelstenen van botanische genezing en gezondheid. Volgens velen is hun geschiedenis vol met verbazingwekkende helende vermogens. Er is nu een overvloed aan wetenschappelijk onderzoek en klinische studies over de hele wereld die deze buitengewone effecten bevestigen.

Voor meer info : Jiaogulan Leaf Capsules

De MMS Winkel wenst u prettige feestdagen en een heel gelukkig en gezond 2015 !!

Sunday, December 21, 2014

Ebola patiënten met MMS genezen

Eindelijk goed nieuws uit het Ebola front. Jim Humble en zijn organisatie, Genesis II, hebben net bekend gemaakt dat zij Ebola patiënten in Sierra Leone met MMS hebben genezen.

Hieronder ziet u foto's van deze succesvolle behandelingen. Ter verduidelijking heeft hij een Genesis II bordje. Voor angst voor represailles wil hij echter niet zijn naam bekend geven.

2
Enkele Ebola overlevenden
2.1
Patiënt krijgt een Ebola behandeling


3
Andere patiënten
2.5
MMS1 dosis wordt voorbereid
5
MMS2 capsules worden voorbereid
7
Wachten op de tweede bloedtest
8
Binnenkort weer naar huis

De met ebola besmette mensen werden behandeld met Protocol 2000  Eerder adviseerde Jim Humble het ebola protocol, maar gedurende de behandelingen is Protocol 2000 zeer effectief gebleken. Er zijn van de genezen mensen, bloedmonsters genomen van voor en na de behandeling. In totaal zijn er 21 mensen met MMS genezen.

Helaas is het geld voor het project op. Indien u wilt helpen en/of het volledige verhaal wilt lezen kunt u het nieuwe Jim Humble nieuwsbrief lezen.

Sunday, December 14, 2014

Hoe ontstaat kanker?

Kanker is een dodelijke ziekte die steeds vaker voorkomt. Zelfs de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) erkent dat kanker sterk zal toenemen de komende jaren. De wetenschap en de industriële en technologische ontwikkelingen in o.a. de voedsel- en gezondheidssector zouden eigenlijk de mensheid moeten dienen. In plaats daarvan zijn ze juist een groot gevaar en veroorzaken steeds meer ernstige ziekten zoals kanker. Waarom krijgen sommige mensen kanker en anderen niet? Waarom genezen sommigen en anderen niet?

Deficiëntie en toxiciteit 

Het menselijk lichaam is opgebouwd uit miljarden microscopisch kleine cellen. 
Er zijn 2 redenen waarom de cellen in ons lichaam beschadigd worden en niet meer goed functioneren: deficiëntie en toxiciteit.

Onze cellen disfunctioneren en creëren een voedingsbodem voor fysieke problemen als ze de voeding die ze nodig hebben om goed te functioneren niet genoeg krijgen (dwz tekort aan voedingswaarde). Bovendien worden de cellen blootgesteld aan schadelijke effecten die hun oorspronkelijk ontworpen functie kunnen beschadigen (dwz giftigheid).

Kankercel

Oorsprong van kanker

Dus wat is kanker? Kanker is niet alleen de tumor of bult. Dat zijn slechts de symptomen van de kanker. Dus het verwijderen van de bult heeft weinig zin.; het komt weer terug. Kanker is het resultaat van slecht functionerende cellen die grotendeels te wijten zijn aan een interne tekort en een externe toxiciteit. 
 
In de wereld zijn er vele fondsenwervers, medicijnen, chirurgische ingrepen, bestralingen of synthetische (nep) vitaminen, maar desondanks neemt kanker niet af maar juist toe! Omdat kanker echter Big Business is, zijn er veel groepen die er belang bij hebben ervoor te zorgen dat mensen de leugen geloven, dat als ze blijven doneren of de nieuwste medicijn gebruiken, het kanker probleem opgelost zal worden. Degenen die oprecht zijn misleid of degenen die hun financiële winst belangrijker vinden dan het welzijn van de mensen, bestendigen deze kanker mythen. De politiek en mythes over kanker die in de media door de "Big Pharma" en de medische establishment worden uitgedragen doen mensen meer kwaad dan de ziekte zelf.

Er zijn gelukkig oprechte artsen die de waarheid verkondigen maar in grote lijnen is de medische tirannie slechts geïnteresseerd in medicijnen, chirurgie en bestralingen, omdat deze de ziekte handhaven daar ze alleen de symptomen bestrijden, en niet de oorzaak. Vergiftiging proberen te verhelpen met meer toxiciteit in het lichaam (in de vorm van geneesmiddelen, enz.) is niet de oplossing.

Veel geld te verdienen in de eindeloze "strijd" tegen kanker

Niet alleen kanker maar eigenlijk alle ziekten ontstaan als gevolg van voedingstekorten en toxiciteit en niet door een gebrek aan nieuwe medicijnen, bestralingen of een operatie. Maar dat is wat men u wil laten geloven, dat u niet kunt helen zonder "medische interventie" zodat u afhankelijk en controleerbaar blijft. Feit is dat het menselijk lichaam zo ontworpen is dat het zichzelf kan helen. U heeft geen vaccinaties en medicijnen nodig. Als u een wond heeft, heelt het lichaam zelf de wond indien u uw lichaam de benodigde nutriënten aanlevert. U hoeft daarvoor geen aanwijzingen te geven of inspanningen te verrichten, maar slechts de instrumenten (nutriënten) aanreiken die het lichaam nodig heeft.

Het menselijk lichaam is zo ontworpen dat het zichzelf kan helen. Echter de dode, bewerkte voedingsmiddelen die veel mensen dagelijks eten en die veel toxines en weinig voedingsstoffen bevatten, belemmeren niet alleen de zelfgenezende eigenschappen van het lichaam, maar creëren ook de omgeving waarin toxische ziekten zoals kanker ontstaan​​. Zelfs organisch voedsel bevat minder voedingsstoffen dan voorheen. Daar naast zijn er ook andere externe schadelijke factoren. Helaas is het ontsnappen daaraan heel moeilijk. 

Zoals altijd is voorkomen dus beter dan genezen, als het überhaupt nog te genezen is met de "medische interventies". Het tegengaan van interne deficiëntie en externe toxiciteit is niet makkelijk. Gezond eten, met veel groente en fruit geeft u in ieder geval meer nutriënten dan andere voeding. Ook noten en zaden en glutenvrije granen zijn goed. Vermijd suiker en vlees. Dit versterkt uw immuunsysteem. Daarnaast kunt u de schadelijke effecten van externe oorzaken (luchtvervuiling etc) beperken. Maar let ook op psychologische factoren zoals stress. Stress verzwakt uw immuunsysteem en maakt u meer ontvankelijk voor ziekten.
 
Naschrift MMS Winkel:   MMS is de meest krachtige ziektebestrijder die men ooit heeft gekend. Het geneest kanker en vele andere ziektes. Indien u het regelmatig gebruikt worden ziektes in de kiem gesmoord. Daarnaast versterkt het ook uw immuunsysteem. Hierdoor wordt u gezonder en voorkomt u ziektes !!

Meer info:

Sunday, December 7, 2014

Vasten verbetert uw immuunsysteem

Vasten is al duizenden jaren oud. Het zich onthouden van voedsel voor een specifieke en vooraf bepaalde tijd werd vaak gedaan om spirituele redenen, maar er werden ook verscheidene therapeutische voordelen, zowel preventief als curatief, toegeschreven aan het vasten.

Nu heeft echter ook opmerkelijk wetenschappelijk onderzoek door wetenschappers van de University of Southern California (USC) bevestigt dat vasten voor zelfs drie dagen het gehele immuunsysteem kan regenereren, zelfs bij ouderen.

Onderzoekers denken het mechanisme achter dit fenomeen te begrijpen: het "verhongeren" van het lichaam laat stamcellen beginnen met het produceren van nieuwe witte bloedcellen, die infecties bestrijden. Bovendien zet het vasten een regeneratieve schakelaar aan, die stamcellen nieuwe witte bloedcellen laat maken. Oude en beschadigde delen worden vervangen. Het regenereert in wezen het gehele immuunsysteem.

Vasten maakt minder ziek
"Als je verhongert, probeert het systeem om energie te besparen, en een van de dingen die het systeem doet om energie te besparen is het veel recyclen van overbodige immuuncellen, met name de mogelijk beschadigde cellen", aldus mede-onderzoeker Prof. Valter Longo.

Longo voegt daaraan toe: "Met een systeem zwaar beschadigd door chemotherapie of veroudering, kan het vasten, letterlijk, een nieuw immuunsysteem genereren. We konden niet voorspellen dat langdurig vasten zo'n opmerkelijk effect zou hebben bij het bevorderen van stamcel-regeneratie van het hematopoietische systeem."

Bovendien suggereert dit onderzoek dat vasten enkele schadelijke effecten van chemotherapie vermindert. De onderzoekers zullen ook bekijken of vasten ook goed voor andere systemen en organen is.

Vasten: investering met geestelijke en lichamelijke rendementen

Maar daarnaast wijzen anderen ook op mentale en spirituele voordelen van vasten: U wordt bijvoorbeeld geduldiger, u kunt zichzelf beter beheersen, u leert "vanzelfsprekendheden" beter te waarderen, u krijgt meer compassie en begrijpt arme/hongerige mensen beter.

http://www.tuurlijkgezond.com/