Sunday, June 9, 2013

Explosieve stijging kanker - Blijf gezond met MMS

De heersende duistere elite wil de wereldpopulatie drastisch verminderen door de sterfte te verhogen en de geboorte te verlagen. Een van de middelen om het aantal mensen te verminderen is ziektes.

De laatste jaren is sterfte door kanker in de westerse wereld explosief gestegen door een "slow kill" met bewerkte/giftige voedsel, pesticiden in voedsel, GMO,  vaccinaties, bestralingen, farmaceutische medicijnen, een opgedrongen totalitaire alles omvattende gezondheidszorg die alternatieve geneeswijzen uitsluit, vervuilde/vergiftigde lucht & water en het concentreren van de bevolking in grote steden.

De afgelopen jaren is kanker in Amerika dramatisch gestegen. Helaas duiden recente gegevens aan dat kanker ook in West Europa explosief aan het stijgen is. Het Engelse Macmillan Cancer Support verwacht dat in 2020, ongeveer de helft van de bevolking kanker zal hebben.
Ook recent Nederlands onderzoek duidt op een explosieve stijging na 2000. En de piek is nog lang niet bereikt.

Kanker cel

De sociale ingenieurs promoten euthanasie, abortus en andere eugenetische programma's. Dood en verderf is goed, maar als u gezond wilt leven en gebruik wilt maken "alternatieve" geneeswijzen proberen de autoriteiten daar een stokje voor te steken. Ineens bent u dan niet meer baas over "uw eigen" lichaam. Hoe durft u gezond te willen leven !!!

De Voedsel- en Waren Autoriteit en andere organisaties "waken" zogenaamd over ons voedsel. Maar desondanks zit ons voedsel vol met vergif en ziekte veroorzakende stoffen. Recente voedselschandalen tonen ook aan dat u niet consumeert wat u denkt te consumeren.
De Inspectie voor de Gezondheidszorg, FDA en andere organisaties "waken" zogenaamd over medicijnen. Desondanks veroorzaken farmaceutische medicijnen vele doden. Die organisaties zijn enkel een stempelkantoor voor zogenaamde "onderzoeken" die door de grote farmaceutische bedrijven zelf worden voorgedragen.
Hoewel reguliere gezondheidszorg geen antwoord op kanker heeft, wordt iedereen wel gedwongen gebruik te maken van die "zorg". Bovendien sterven er vele mensen door fouten gemaakt door "professionele" medici. De grootste groep onnatuurlijke doodsoorzaken in de Westerse wereld zijn niet gewelddadige misdrijven, oorlogen of terrorisme maar dood door medische ingrepen/fouten.
Het is dus niet verwonderlijk dat reguliere gezondheidszorg  u op de lange duur ziek maakt!


MMS geneest en houdt u gezond !

Kanker is echter geen noodzakelijkheid. Vermijd zoveel mogelijk kanker veroorzakende producten en omgevingen.
En gebruik MMS. MMS bestrijdt succesvol kanker en vele andere ziektes. Het is ook uw dagelijkse bondgenoot tegen infecties, griep, verkoudheid, vergiftiging, brandwonden en huidproblemen.
In tegenstelling tot de reguliere zorg/medicijnen is het ook nog goedkoop. MMS is dus goedkoper en effectiever. Wat wilt u nog meer?
Er zijn wereldwijd miljoenen MMS gebruikers, maar er is nog niemand aan MMS gestorven. Dit in tegenstelling tot giftige farmaceutische medicijnen die slechts de symptomen bestrijden. 
Neem dus uw gezondheid in eigen hand !

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.