zondag 1 december 2013

Bill Gates, de nieuwe Dr. Mengele

Een van de meest prominente Eugenisten (Übermensch aanhangers) ter wereld is Bill Gates. U weet wel de oprichter van Microsoft, het bedrijf dat actief meewerkt met het creëren van een wereldwijde politiestaat waarin er geen mensenrechten zijn. Immers alleen de elite, de Übermensch, is een mens waardig.

In de wurggreep van Bill Gates

De buitenwereld wordt verteld dat hij het bedrijf samen met Paul Allen oprichtte en het in de garage omtoverde tot het grootste IT-bedrijf ter wereld. Dat is echter een grote PR leugen. "Ja, iedereen kan met hard werken rijk worden. Dus werk (voor de elite)" is de onderliggende boodschap.

Met die leugen bedekt men ook hoe Microsoft werkelijk is opgericht. Het is namelijk door de elitaire controle maniakken opgericht, met behulp van IBM en de Amerikaanse geheime dienst, om de gebruikers te bespioneren. Vanaf het begin heeft Microsoft, de Amerikaanse geheime dienst en andere organisaties in staat gesteld te spioneren. Ondanks de onthullingen van Edward Snowden gaat Microsoft gewoon door met het bespioneren van de gebruikers. Erger nog, door het opkopen van andere bedrijven wordt het spionagenetwerk alleen maar groter. Ook via de opgekochte Skype bespiedt men uw chats en  video- en telefoongesprekken.

Ook nieuwe hardwareproducten zoals de Xbox (voor spelletjes) zijn bedoeld om u te controleren. De Xbox gaat nog verder dan voorheen en tast zelfs de lichamelijke integriteit van de aanwezige personen aan. Aangezien het meestal kinderen zijn die het spelen en afgebeeld worden, is er dan geen sprake van pedofilie op afstand, met Microsoft als de dader? Toekomstige apparaten met "betere" technologie zullen helaas meer controle en vrijheidsbeperkingen brengen.

Dit verklaart ook het grote succes. Microsoft is namelijk gepusht door massa media, invloedrijke bedrijven, organisaties en personen om de gebruikers te bespioneren. En niet vanzelf groot geworden door goede innovatie en producten. We zien bovenstaande stramien overigens ook terug bij Google en Facebook ! Wikipedia is waarschijnlijk ook niet anders.

Aangezien Microsoft TEGEN de mens is, heeft het niks positiefs voor de mensheid geproduceerd. Pioniers zoals WordPerfect en Netscape werden met behulp van de kliek, vernietigd.

Bill Gates, een wolf in schaapskleren

Momenteel gebruikt Bill Gates een groot deel van zijn Microsoft opbrengsten voor doodsprojecten. In een toespraak in 2010 gaf hij het zelfs toe "Er zijn nu 6,8 miljard mensen op de aarde en het stevent af naar 9 miljard. Als we heel succesvol zijn met vaccinaties, gezondheidszorg en geboortebeperking kunnen we het met 10 tot 15 % verminderen". Overigens overdrijft hij met zijn "prognose" van 9 miljard mensen om angst aan te jagen en mensen te overtuigen. Recente cijfers duiden er op dat wereldbevolking juist zal afnemen. Aan de andere kant wil hij een reductie van ongeveer 90%, maar zegt dat niet om mensen niet af te schrikken. Hij impliceert dit echter wel door te zeggen dat het doel bereikt kan worden als een van de factoren, waaronder de wereldbevolking, 0 nadert !!! Hieronder de video. Zie rond 4:10

Hij ondersteunt ook de ontwikkeling van Bill Gates condooms om de geboortecijfers te verminderen. Vooral in minder ontwikkelde gebieden, om zogenaamd de armoede te bestrijden. Het logica is; Als er geen mensen zijn is er geen armoede. Wat zou u zeggen wanneer een arts zou zeggen: Als u sterft kunt u ook niet ziek worden. Dus sterf !

Eugenisten beschouwen zichzelf als een Übermensch, een soort God, en hebben een hekel aan anderen vooral aan donkere mensen.
Een moeder kijkt terecht angstig toe.
Vandaar dat ze veel "ontwikkelingshulp" uitvoeren in Afrika en India/Pakistan om de bevolking daar te steriliseren en te reduceren/vermoorden.

De bevolking, onwetend van de ware intenties, denkt "de beroemde Bill Gates is hier om ons te helpen" en pleegt zelfmoord door mee te werken aan vaccinaties en andere programma's. Zo liet hij tetanus vaccinaties uitvoeren in Afrika, om de jonge vrouwen te steriliseren. Mannen werden niet gevaccineerd tegen tetanus. Wat een toeval !

Overigens bijna 90 % van de ontwikkelingshulp door Westerse regeringen/NGO's is bedoeld om juist te VOORKOMEN dat Afrika en andere gebieden zich ontwikkelen. Het bewijs; Al vele decennia lang verlenen zij zogenaamd hulp. Maar wat is er verbeterd voor die mensen? Niks. Hoe meer "hulp/interventies", des te slechter het ze hebben. Het is juist hun intentie om NIET te helpen. Omdat ze succesvol zijn met het saboteren, wordt die "hulp" dan ook voortgezet.

Investeert in nieuwe gevaarlijke technologieën

De filosofie van Gates is "Als je de landbouw controleert, controleer je ook de bevolking". Het is dus niet verwonderlijk dat hij in Monsanto heeft geïnvesteerd.
Hij claimt hiermee de honger tegen te willen gaan. Uiteraard; doden hebben geen honger. En via zijn "humanitaire" werk, promoot hij Monsanto. Wat de gevolgen van GMO en vaccinaties zijn, hebben de arme boeren in India heel goed ondervonden.

Hij gaat zelfs zo ver in zijn grootheidswaanzin dat hij zijn klimaatwetenschappers, via geo-engineering laat experimenten met onze wereld !  Onze aarde is perfect gevormd. De mens begrijpt niet alle facetten ervan en heeft ook niet de middelen om al haar wensen uit te voeren.  Elke verandering van iets wat perfect is, heeft negatieve consequenties. Zo werd recentelijk bekend dat geo-engineering de ozon laag schaadt.

Betere alternatieven

Deze Dr. Mengele gebruikt zijn inkomsten van Microsoft en andere bedrijven tegen de mensheid.
Koop dus geen Microsoft producten. Elke Euro of Dollar die naar Microsoft gaat, zal tegen u en de mensheid gebruikt worden. Gebruik Linux en andere open source software. Dan heeft u niet alleen betere producten maar ook meer privacy en bespaart u ook nog eens veel geld.
Voorbeeld: Als een office programma kunt u Openoffice gebruiken (gratis te downloaden).
Daarmee helpt u niet alleen u zelf , maar zelfs de hele planeet !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.