zondag 23 maart 2014

Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 7: Chemotherapie

 Hier het zevende deel van de serie "Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil!" over de leugens van de (medische) wetenschap en de grootste gevaren ervan voor de mensheid.

Nummer 7:  Chemotherapie

Veel hedendaagse chemotherapie chemicaliën komen van chemische mosterdgas wapens uit de eerste Wereldoorlog. En zie daar, de ontwerpers van deze vreselijke wapens, de chemische/farmaceutische bedrijven als Bayer,  creëerden alweer een "aanwinst" voor de mensheid: de Chemotherapie.

Chemotherapie inefficiënt en dodelijk

Chemotherapie veroorzaakt kanker

De grootste bijwerking van chemotherapie is kanker. Zelfs wanneer het een tumor laat krimpen, veroorzaakt het permanente schade aan de hersenen, nieren en lever.
Bovendien beschadigt chemotherapie gezonde cellen, die daardoor een eiwit afgeven dat de groei van tumoren versnelt.
Hierdoor lijkt chemotherapie in het begin te werken, maar vervolgens groeien de tumoren nog agressiever terug, terwijl het lichaam resistent wordt tegen chemotherapie. Uiteraard; het resulteert in terugkerende klanten en uiteindelijk de dood.

Kankerklinieken hebben het heel "makkelijk". Als een patiënt overlijdt aan de chemo, zegt iedereen "gestorven aan kanker." Als de patiënt het overleeft, worden ze als een 'kanker overwinnaar" geprezen. Die vreugde duurt voor de patiënt echter niet lang. Er is een 95% kans dat de chemo nieuwe kanker (tumoren) veroorzaakt. Dus nog meer inkomsten voor de kankercentra. Kankercentrum wijten sterfgevallen "uiteraard" niet aan de giffen die ze toegediend krijgen.

Oncologen, de medische kanker specialisten, zijn zich hiervan volledig bewust. De meeste ondergaan dus zelf geen chemotherapie, maar schrijven wel graag de verschrikkelijke en dodelijke, maar lucratieve, chemotherapie voor.

Chemotherapie leidt tot meer schadelijke medicijnen en therapieën

Oncologen misbruiken de onwetendheid van hun patiënten. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat chemotherapie kanker geneest. Dat tumoren krimpen is geen teken van succes aangezien tumoren kankerstamcellen bevatten die dan nog agressiever terugkomen.

Voorkomen is beter dan genezen. Vermijd dus blootstelling aan kankerverwekkende stoffen en eet gezond.

Bron:  http://www.tuurlijkgezond.com/  

Naschrift MMS Winkel:  Daarentegen heeft MMS heeft geen risico's, u krijgt geen giftige chemicaliën toegediend en het is juist heel effectief bij kanker (Lees de testimonials). Bovendien is het makkelijker en goedkoper. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.