Wednesday, October 21, 2015

Winderig, koud en nat


Lesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache


Herfst is aangebroken en winter wacht voor de deur. Het is weer winderig, koud en nat. Pathogenen (ziekteverwekkers) zoals virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en andere schadelijke bio-organismen nemen in zo'n omgeving toe. Griep en andere ziektes komen dan ook vaker voor. Bescherm uzelf met echte oplossingen.

Wat u zeker niet moet doen is een griepvaccinatie nemen. Vaccins werken niet, zijn giftig en hebben vele negatieve bijwerkingen. Bovendien maakt het uw lichaam kwetsbaar tegen nieuwe soortgelijke vormen van griep. Vaccins werken niet. Maar desondanks probeert Big Parma elke jaar, de gevaarlijke jaarlijkse griep vaccin te pushen.

Niet alleen onaangenaam, maar ook meer ziekteverwekkend

Ook antibiotica werken niet tegen virale aandoeningen zoals verkoudheid en griep. Antibiotica zijn alleen nuttig voor bacteriële infecties. Gebruik het dus niet tegen verkoudheid en griep. Ze kunnen de situatie verergeren en het herstel uitstellen. Maar nog beter is het om helemaal geen antibiotica te gebruiken, aangezien ze schadelijk zijn.

Bescherming tegen griep en andere ziektes


Goed kleden en eten (vitamines, mineralen en voedingsstoffen) is een eerste stap. Pathogenen komen in een verzuurde omgeving vaker voor. Alkaliseer dus uw lichaam. Daarnaast zijn rust, slaap, hygiëne en de vermindering van de blootstelling aan giftige stoffen en schadelijke effecten cruciaal om infecties te voorkomen.

Het is belangrijk uw immuunsysteem te versterken en ziekteverwekkers met MMS en onze andere producten te bestrijden, voordat ze zich kunnen ontwikkelen en u ziek kunnen maken. Voorkomen is immers beter dan genezen.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.