Tuesday, October 16, 2018

Nieuw : Liposomale CoQ10

CoQ10, ook bekend als ubiquinone en ubiquinol, is een co-enzym dat op natuurlijke wijze door het lichaam wordt geproduceerd. CoQ10 biedt enorme voordelen voor uw gezondheid. Dit komt door twee zeer belangrijke rollen die het in het lichaam speelt: in de productie van energie en als een krachtige antioxidant.

CoQ10-niveaus nemen doorgaans af met de leeftijd. Statines verlagen ook CoQ10-spiegels in uw lichaam. Veel andere factoren - zoals lage niveaus van B-vitamines, chronische infecties, stress, roken en langdurig gebruik van bepaalde medicijnen, waaronder bètablokkers, antidepressiva, geneesmiddelen tegen diabetes, diuretica en antibiotica, veroorzaken ook een CoQ10-tekort. Lage niveaus van CoQ10 zijn gekoppeld aan vele gezondheidsproblemen, zoals hartfalen, diabetes, hoge bloeddruk, tandvleesaandoeningen, onvruchtbaarheid, fibromyalgie en kanker.


https://mmswinkel.com/Liposomal%20CoQ10%20-%20150ml.htm

Liposomale CoQ10


• 150 ml CoQ10

• Liposomale CoQ10 voor verhoogde biologische beschikbaarheid en absorptie

• Geen GMO-product

• Met maatbeker




Verschil met het andere Liposomale CoQ10

Onze andere Liposomale CoQ10 is 180 ml en bevat geen alcohol.

Gezondheidsvoordelen

1. Verbetert energieniveaus
2. Ondersteunt het hart
3. Effectief bij migraine
4. Bestrijdt tandvleesaandoeningen
5. Vermindert bijwerkingen van statines
6. Voorkomt vroegtijdige veroudering

Liposomale CoQ10 is veel effectiever dan andere soorten dankzij de liposomale technologie. Liposomale technologie zorgt voor meer biobeschikbaarheid en betere absorptie. Biologische beschikbaarheid is de hoeveelheid van een stof die beschikbaar is voor de cellen om te gebruiken en te absorberen.

Lees meer over Liposomale CoQ10



Lesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache   

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.