zaterdag 24 augustus 2013

CDS maken - 2 - Easy CDS

CDS is een onstabiele explosieve gas. De MMS Winkel produceert en verkoopt geen CDS, omdat u dan geen kwalitatief hoogwaardig product in uw bezit zou krijgen vanwege transport- en houdbaarheidsproblemen. Indien u CDS zelf maakt omzeilt u deze problemen en maakt u zelf kwalitatief hoogwaardig CDS.

Hier is de eenvoudigste en goedkoopste manier om uw dagelijkse CDS te maken; de JT methode. CDS maken met 3 rietjes en wat blazen (zie foto). Deze methode kost u slechts 5 minuten.

Gebruik een kleine knijpfles (mini zuigfles voor kat), waarin u een gat maak om een rietje doorheen te steken. Indien beschikbaar, kunt u beter een kleine pompje (fietspomp of aquarium luchtpomp) met een slangetje gebruiken. Door het rietje/slangetje blaast u de ClO2, die ontstaat tijdens de reactie van MMS1 met citroenzuur, naar boven.

De wonderbaarlijke gas verlaat de zuigfles door de speen waarrond er een rietje is geplaatst. Het gas gaat door een tweede rietje, genesteld in de eerste, naar de bodem van de kleine fles mineraalwater. Het gas lost op in het water, als het naar de oppervlakte stijgt.Het mineraalwater wordt snel geel. Blaas of pomp totdat het mengsel van MMS1 en citroenzuur (Citric Acid) zijn kleur verliest en dus al het ClO2 "verdampt" is.
Ook bij het reizen door landen met veel malaria en verschillende parasitaire ziektes, kunt u zo uw dagelijkse onderhoudsdosis gemakkelijk maken en hoeft u hiervoor geen andere producten te nemen.

Voor een onderhousdosering van bijvoorbeeld 10 druppels, doet u 10 druppels MMS1 en 10 druppels citroenzuur in de fles en blaast/pompt u tot het einde van de reactie.
Het grote voordeel van deze methode is dat u weet hoeveel MMS er in de fles met water zit. U heeft dus geen teststrips nodig om de sterkte van uw CDS te meten. In dit geval zitten er dus 10 druppels geactiveerde MMS in de fles. 

Voor Protocol 1000, kunt u 2 maal 12 druppels MMS1 en 12 druppels citroenzuur (= 12 druppels geactiveerde MMS) gebruiken.
U kunt hetzelfde doen met 30 druppels of meer. U kunt beter een kleine aquarium luchtpomp (kleinste model is voldoende) of een fietspomp gebruiken. 10 tot 12 druppels blazen is haalbaar, maar 30 druppels of meer is vermoeiend. 

Wees voorzichtig  bij het blazen door het rietje. Adem niet te veel ClO2 naar binnen. Een beetje ClO2 in de longen is zeer goed, maar te veel ervan veroorzaakt brandwonden op de zeer gevoelige muqeuses van de neus en de bronchiën.

Het is dus niet nodig om de fles met de geactiveerde MMS op te warmen, of de fles waarin de CDS oplost, af te koelen. Deze methode is HEEL SIMPEL en toch zeer effectief. Bovendien een hoogwaardig CDS, waarbij het niet nodig is om met test strips, die u moet aanschaffen, de sterkte te meten en deze methode is heel goedkoop.

U kunt uiteraard ook de Jim Humble methode blijven gebruiken om CDS te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.