zondag 7 juni 2015

Jim Humble: Het immuunsysteem en MMS

We zoeken overal naar remedies voor kanker, terwijl de remedie recht voor onze eigen neus is. De remedie is in onze hele lichaam, namelijk het natuurlijke immuunsysteem dat in het lichaam van elke mens aanwezig is en zich vanaf de geboorte steeds verder ontwikkeld. Laten we bekijken hoe het immuunsysteem zich ontwikkelt en hoe u het op peil kunt kunt houden. Bij de geboorte hebben we in principe een schoon lichaam beschermd door de baarmoeder en het immuunsysteem van onze moeder. Tijdens de geboorte komt een baby voor het eerst in contact met bacteriën. Dit is de eerste keer dat het nieuwe immuunsysteem in actie komt en zich begint te ontwikkelen. De bacterie komt binnen door de mond en komt als de eerste verdedigingslinie, de Salische zuur tegen. Als het vreemde "voorwerp" bijvoorbeeld een bacterie, kiem, virus, parasiet of toxine is en een bedreiging vormt, wordt het vernietigd of ten minste aangevallen en wordt de klus in de rest van het spijsverteringsstelsel geklaard.T-cellen en B-cellen staan ook klaar om aan te vallen of "natuurlijke" anti- lichamen voor te bereiden. De cellen hebben ook het geheugen om te onthouden waar de informatie over hoe het lichaam om moet gaan met elke indringer wordt opgeslagen. Zo weet het lichaam precies wat het moet doen als deze ziekteverwekker opnieuw komt. Dit is hoe het "natuurlijke" immuunsysteem werkt en zich ontwikkeld.

Als de pasgeboren baby borst gevoed wordt, zal het de natuurlijke antilichamen van de moeder ontvangen. De baby heeft 23 chromosomen van de moeder. Deze antilichamen worden dus "van nature" ontvangen, zonder afwijzingen. De pasgeboren baby begint met het opbouwen van zijn eigen "natuurlijke" immuunsysteem. In vele delen van de wereld wordt de placenta gegeten om de moeder te helpen te herstellen, door de overgebleven voedingsstoffen van de placenta terug in het lichaam te krijgen. Als de baby met een keizersnede wordt geboren, krijgt het als eerste niet de natuurlijke bacteriën, maar de bacteriën uit de ziekenhuis waar er veel slechte ziekteverwekkers zijn (MRSA). Als de moeder geen borstvoeding geeft, drinkt de baby meestal flesvoeding die niet voedzaam is en die vele malen door het lichaam afgewezen wordt totdat het wordt gedwongen het te accepteren. Het lichaam begint te leren om kunstmatige stoffen te accepteren en doet zijn best om het te metaboliseren en assimileren. Dit stuurt het lichaam op het verkeerde pad en wordt het lichaam geforceerd onnatuurlijke dingen te doen. Het lichaam is ontworpen om "natuurlijke" voedingsmiddelen en -stoffen te ontvangen en geen kunstmatige en synthetische. De meeste pasgeboren baby's worden echter al op de eerste dag gevaccineerd en krijgen geneesmiddelen die voor het hele lichaam en vooral voor het immuunsysteem dat onze gezondheid beschermt, toxisch zijn. Deze toxinen hopen zich op in het lichaam, zelfs in de hersenen, en veroorzaken vele problemen. Enkele van de meest voorkomende problemen zijn, chronische allergieën, Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en Immuundeficiëntie. Het lichaam werkt hard om de toxinen die het immuunsysteem en het lichaam belasten, als geheel te elimineren. Wanneer het immuunsysteem in staat wordt gesteld zich "van nature" te ontwikkelen, wordt levenslange immuniteit bereikt voor bijvoorbeeld mazelen, bof en waterpokken. Er kunnen enkele ontstekingen, koorts en huiduitslagen optreden, maar dat is hoe het "natuurlijke" immuunsysteem werkt. Het eindresultaat is dat er antilichamen worden geproduceerd die voor levenslange immuniteit tegen aandoeningen zoals mazelen, bof en waterpokken zorgen, terwijl de informatie tegen pathogenen in de cellen wordt opgeslagen voor toekomstig gebruik.

Tachtig tot negentig procent van het immuunsysteem is gelegen in het spijsverteringsstelsel. We moeten dus het spijsverteringsstelsel met alle macht beschermen aangezien dat ons gezond en in leven houdt! Tachtig procent van de ziekten komt ons lichaam binnen via de mond. De mond is de eerste verdedigingslinie van het immuunsysteem. Veel pathogenen worden in de mond bestreden en vernietigd. Indien dat niet gebeurd, is de maag de volgende verdedigingslinie van het immuunsysteem. De maag kan de resterende pathogenen elimineren. Onze maag bevat zuur en enzymen die ziektekiemen doden en die het afbraakproces van voedsel op gang brengen. De pH in de maag wordt op 2 gehouden maar het moet beneden pH 1 komen om de pepsine te laten werken om de eiwitten af te breken. Dat is de reden waarom de wereld spijsverteringsproblemen, zoals gluten intolerantie heeft. Dit is waar de laagste pH in het lichaam wordt gevonden. Sterke zuurgraad in de maag is de manier waarop het lichaam 90-95% van de ziekteverwekkers doodt. De rest wordt in de darmen bestreden.

In de darmen, wordt de opname van voedingsstoffen, mineralen en vitaminen volbracht. De darmen zijn een 'gesloten systeem' van bacteriën, "flora"  genaamd. Als ziekteverwekkers niet worden gedood in het maagzuur, dan wordt de rest in de darmen bestreden ALS het gezond is. Wanneer dit deel van het spijsverteringsstelsel ongezond is (d.w.z. de flora is niet optimaal is of het wordt/is vernietigd door pathogenen, antibiotica en toxinen) dan is dat ZEER belangrijke onderdeel van het defensieve immuunsysteem ineffectief in het beschermen van het lichaam. Negentig procent of meer van de ziekten waarmee de mens te maken heeft, zijn direct gerelateerd aan een ongezonde spijsvertering! De constante inname van bewerkte en gecompromitteerde voedingsmiddelen en chemicaliën (toxinen), verminderen de effectiviteit van dit systeem. Ook het gebruik van antibiotica vernietigd de "natuurlijke" flora in de darmen. Het vergt, met een goede dieet, ongeveer 24 dagen om de goede flora te herstellen. Wanneer darmspoeling en klysma's gedaan zijn, wordt een groot deel van de "goede" bacteriën weggespoeld en gaat het lichaam over tot de herstel modus. Gedurende deze tijden van verzwakte darmflora, veroorzaakt door de hierboven genoemde redenen, kunnen veel ziekteverwekkers niet alleen floreren, maar ook zonder weerstand de bloedstroom binnenkomen. Ze verspreiden zich dan door het lichaam en moeten op een andere wijze bestreden worden, namelijk door het lymfestelsel. Het lymfestelsel is zeer ingewikkeld en complex. Wanneer het correct werkt, kan het onze lichaam in evenwicht houden (homeostase), vrij van ziekten. De T-cellen en B-cellen zijn belangrijke actoren in het lymfatische systeem, net als de lymfe vloeistof en slijm in het lichaam. De T-cellen zijn aanvallers en de T-geheugencellen kunnen de actie die moet worden ondernomen tegen dezelfde, toekomstige indringers, opslaan. De B-cellen zijn verantwoordelijk voor de productie van antilichamen die ook de indringers neutraliseren. Er zijn ook B-geheugencellen die worden gebruikt om de resultaten op te slaan voor toekomstig gebruik bij de bestrijding van dezelfde pathogenen. Zo wordt een 'natuurlijk verkregen immuniteit " opgebouwd. Bovenstaande is slechts een vereenvoudigde overzicht van hoe het lichaam zijn eigen ingebouwde afweersysteem heeft dat elke "natuurlijke ziekteverwekker" waarmee het in contact komt, kan aanvallen om het lichaam te beschermen. Kankers, alle slecht bacteriën, virussen, schimmels, micro-organismen en parasieten kunnen uit het menselijk lichaam geëlimineerd worden, door een gezonde natuurlijke afweersysteem.

Als een gezond immuunsysteem in staat is om zich tegen elke natuurlijke indringer te verdedigen, waarom zijn er dan ziektes? Dat komt omdat de meeste indringers nu niet meer "natuurlijke" indringers zijn. Bovendien vernietigen deze niet natuurlijke indringers het systeem van binnen uit. Een van de grootste boosdoeners zijn de giftige synthetische chemicaliën die het lichaam binnenkomen via o.a. voedsel, vervuild water, lucht, medicijnen en vaccins. Naschrift MMS Winkel: Zie ook: Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil !
Deze toxines vernietigen het "natuurlijke" immuunsysteem. Als gevolg hiervan nemen ziekten toe en wordt het lichaam beschadigd. Dit heeft uiteindelijk de dood tot gevolg. De voedselvoorziening in de wereld zit vol met deze toxinen en genetisch gemodificeerde planten en dieren (GMO). Het is moeilijk om "goede" voeding te vinden.

Dit is waarom de MMS protocollen zo nuttig zijn. Deze protocollen kunnen het lichaam ontdoen van giftige stoffen (waaronder zware metalen) en giftige residuen van vaccins. De protocollen doden de ziekteverwekkers (bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, bacteriën en kanker). MMS oxideert ook de plaque in de bloedvaten en het helpt het "natuurlijke immuunsysteem" door toxinen te elimineren, meer Hypochlorigzuur (MMS2) aan het lichaam toe te voegen en de mitochondria van de cel te activeren waardoor de cel zichzelf kan herstellen of vernietigen. Door de MMS protocollen toe te passen kan het lichaam zich genezen. We leven in een zeer giftige omgeving, waar het immuunsysteem overbelast of aangetast wordt of gewoon helemaal niet meer werkt. Dit leidt uiteindelijk tot de dood, aangezien de organen kapot gaan en ophouden te werken. De protocollen zijn de conciërges van het lichaam, die het schoonmaken en opruimen, zodat het lichaam zich kan focussen op haar perfect ontworpen afweersysteem. Het probleem met een giftige lichaam is dat de lichaamssystemen worden gedwongen om dingen te doen waarvoor ze niet ontworpen zijn of gelimiteerd worden door de giftige opbouw van geconsumeerde, nutteloze en giftige voeding.

De protocollen hebben over de hele wereld bewezen het lichaam te ontgiften zodat het natuurlijke immuunsysteem het lichaam weer gezond kan maken. We hebben getuigenissen van mensen uit de hele wereld die dankzij MMS genezen zijn. MMS geneest 95% van de ziekten in de wereld, waaronder: Malaria, Ebola, Chikungunya, Dengue, Alle vormen van kanker, Diabetes, Hoge bloeddruk, Autisme, Artritis, Allergieën, HIV, Auto Immuundeficiënties, Lupus, Multiple Sclerose, Ziekte van Lyme, Fibromyalgie, Zware metalen toxiciteit, Hoge PSA niveaus, Parasitaire infecties, Brandwonden, Gifstoffen (neutralisatie) en Spijsverteringsproblemen. MMS geneest ook vele aandoeningen die hierboven niet zijn vermeld. Wanneer een lichaam gereinigd of detoxed is, beginnen de organen weer samen te werken en wordt de "homeostase" of evenwicht verwezenlijkt en geneest het lichaam.

Naschrift MMS Winkel: Op onze site vindt u veel info over MMS. Lees Wat is MMS ?, Werking, Basisregels, Ziektes en Protocollen goed door ! Protocollen zijn gebruiksaanwijzingen voor MMS. Bekijk ook de 29 MMS Tips van Jim Humble. Raadpleeg ook het MMS Forum voor al uw eventuele vragen.

MMS seminar in Engeland

Daarnaast organiseert Jim Humble ook MMS seminars waar u aan kunt deelnemen. Binnenkort is er zo'n seminar in Engeland. Van 12 tot 14 juni 2015 wordt er een MMS seminar in Farnham, Surrey, Engeland gehouden. Het is de enige keer in 2015 dat er in Europa een MMS seminar zal worden gehouden. Stuur een email naar jonathan@genesis2church.is indien u geïnteresseerd bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.