zondag 15 maart 2020

Hoge doses vitamine C bestrijden kanker, en het is veilig

Volgens klinische studies is het veilig om regelmatig aan patiënten met hersentumoren en longkanker, 800-1000 maal de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C te geven om kanker te genezen. De onderzoekers ontdekten ook waarom juist in kankercellen en niet in normale cellen het ijzermetabolisme verandert en kankercellen, door hoge doses vitamine C, sterven.

11 patiënten kregen hoge doses vitamine C. De hoge dosis is nodig omdat vitamine C bij de circulatie in de mens, een halfwaardetijd van circa 2 uur heeft. De behandeling werd in het algemeen goed verdragen.

Kankercellen

Waarom zijn hoge doses vitamine C veilig? Vitamine C is, zelfs in grote hoeveelheden, niet giftig voor de normale cellen. De abnormaal grote hoeveelheden redox actieve ijzermoleculen (een bijproduct van abnormale mitochondriale metabolisme) van tumorweefsels, reageren met vitamine C om waterstofperoxide en (van waterstofperoxide afgeleide) vrije radicalen te vormen. Volgens de onderzoekers veroorzaken deze vrije radicalen alleen in kankercellen DNA-schade en celdood.

De onderzoekers zeggen overigens dat vitamine C patiënten beter vatbaar maakt voor bestralings- en chemotherapie. Deze therapieën zijn echter niet aan te bevelen. Ze zijn levensgevaarlijk, duur en ook nog eens ineffectief.

Hoge dosis vitamine C is niet alleen effectief en veilig maar ook veel goedkoper. Daarnaast heeft de Liposomale Vitamine C met Glutathion die wij verkopen extra voordelen:

http://mmswinkel.com/Liposomal%20Vitamin%20C%20with%20Glutathione.htm

- Een hogere absorptie ratio/biobeschikbaarheid.
Dankzij het liposomale leveringssysteem gaat er heel weinig Vitamine C verloren.

- Liposomale Vitamine C is krachtiger en effectiever.
Zes gram Liposomale C heeft hetzelfde effect als 50 tot 100 gram normale Vitamine C.

- Het bevat naast vitamine C ook glutathion, één van de vitale antioxidanten van het lichaam. De combinatie van deze twee krachtige antioxidanten vormt een symbiotische relatie. Glutathion helpt tevens vitamine C voor hergebruik (in uw lichaam) te recyclen.


Liposomale Vitamine C met Glutathion heeft uiteraard zelfs bij hoge doses geen bijwerkingen. Lees hier meer over Liposomale Vitamine C met Glutathion.Lesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.