Wednesday, November 6, 2013

Suiker is de brandstof voor kanker

Dat suiker schadelijk is en kanker veroorzaakt is al lang bekend. Desondanks of wellicht juist daarom heeft de voedingsindustrie de consumptie van suiker gepromoot. In de 19e eeuw consumeerde de Nederlandse consument gemiddeld zo'n 5 kilo suiker per jaar. Aan het begin van de vorige was dat inmiddels opgelopen tot 12 kilo. In 1990 was dit al verdrievoudigd naar 37 kilo. Momenteel is het gemiddelde verbruik rond de 40 kilo. Wereldwijd zien we een zelfde stijging. Dit is geen wonder gelet op de opmars van bewerkte voedsel en drank die door multinationals wereldwijd wordt gepromoot en verkocht.

Suikerconsumptie blijft toenemen

Suiker wordt nu niet alleen bij koffie en thee gebruikt maar ook in bewerkte producten zoals snoep, chocolade, frisdrank, koekjes etc. Helaas wordt het steeds ook in minder voor de hand liggende producten zoals brood, vlees, sausen en soep. Het is dan ook niet verwonderlijk waarom suikerconsumptie explosief is gestegen. 85 % van de suikerconsumptie geschiedt via bewerkte voedsel. Er is bijna geen ontkomen aan. De grote voedingsconcerns worden net als de Big Pharma gecontroleerd door elitaire eugenistische groepen. Door de suikerconsumptie te verhogen, maken ze de consument bewust ziek en dat zorgt uiteraard ook voor meer ineffectieve Big Pharma medicijnen en dus meer winst. Bovendien leidt  het tot meer ernstige ziekten en sterfte. Wat wil de elite nog meer?

Bewerkte suiker

Iets meer over bewerkte suiker. We consumeren hoofdzakelijk geraffineerd suiker (tafelsuiker). Het wordt volgens de fabrikanten bewerkt om het een witte kleur te geven en het langer houdbaar te maken. Natuurlijke onbewerkte suiker bevat vezels, enzymen, vitamines A,B,C,D en mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, selenium, zink en chroom. Bewerkt suiker heeft deze stoffen niet. Daarom moeten deze stoffen bij suikerconsumptie ergens anders aan het lichaam onttrokken worden en wordt het balans in het lichaam verstoord.

Suiker en kanker

Een groep wetenschappers onder leiding van Dr. Custodia Garcia-Jimenez onderzocht hoe suiker, het kankerrisico vergroot. Ze constateerden dat een toename van het suikergebruik een toename van het β - catenine eiwit veroorzaakt. Een verhoogde activeit van β - catenine speelt een belangrijke rol bij het  ontstaan van vele kankersoorten doordat het (kanker)cellen onsterfelijk kan maken en het aantal cellen kan laten groeien, Dit is een belangrijke stap in de vroege stadia van kanker ontwikkeling. Dus het stoppen met de consumptie van suiker is heel belangrijk bij het bestrijden en voorkomen van kanker. Suiker is de brandstof voor kanker.

Meer suiker in voedsel, meer kanker.

Suiker veroorzaakt ook overgewicht en diabetes.

Suiker veroorzaakt ook overgewicht en diabetes. Door de toename van het suikerconsumptie zijn ook deze kwalen enorm gestegen. Overgewicht en diabetes veroorzaken niet automatisch kanker maar verhogen wel de kans daartoe (vooral alvleesklier , lever , borst- en darmkanker). Onderzoek wees uit dat bij overgewicht en diabetes het lichaam insuline resistent is. Geconsumeerde suiker wordt dus niet door de cellen opgenomen maar blijft in het bloed en kan alleen naar kankercellen gaan die daardoor groeien. Dus ook in deze gevallen is stoppen met suiker een belangrijke stap om kanker te overwinnen.

Andere ziektes

Naast kanker, overgewicht en diabetes kan suiker ook andere kwalen veroorzaken. Verzuring van het lichaam en de urine, door suiker, kan tot verminderde stikstofmonoxide, verhoogde angiotensine niveaus en verhoogde gladde spiercontracties leiden. Dit kan op zijn beurt nierschade, hoge bloeddruk en een verhoogd risico op insulineresistentie en vette leverziekte veroorzaken. Een verhoogde zuurgaad van de urine kan ook jicht veroorzaken.

Minder suiker is gezond

Suiker is dus zeer schadelijk voor uw lichaam en gebit. Het verminderen of het stoppen van de suikerconsumptie maakt u gezonder. Helaas is het niet zo makkelijk om suiker te verminderen. Suiker is verslavend. Bovendien zit het in zo vele producten dat het nodig is uw dieet grondig te herzien. Het zal vooral in het begin moeilijk zijn om gedragspatronen te doorbreken. Maar het is het waard. U zult gezonder worden en zich beter voelen.

Eet lekkrere groente en fruit om van de verslaving af te komen

Een goede manier om van de suiker verslaving af te komen is om fruit en groente als snack of als tussendoortje te eten (als u naar suiker verlangt). Na een tijdje zullen de suikerproducten dan automatisch door groente en fruit vervangen worden en zult u het niet missen. Probeer het! U zult het zien

Gebruik van MMS en Jiaogulan zijn ook effectief tegen de schadelijke effecten van suiker.

Saturday, November 2, 2013

Gezond gebit voorkomt kanker !

Een goed gebit voorkomt gaatjes, tandvleesontsteking, slechte adem en  kiespijn. Maar dat is nog niet alles.  Een recent onderzoek toont aan dat regelmatig poetsen en flossen het risico op mond-en keelkanker veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV) kan verminderen.

Er zijn echter verschillende soorten van het virus. Enkele soorten kunnen wratten of kleine tumoren in de mond veroorzaken. Sommige soorten echter kunnen het risico op keel en mondkanker drastisch verhogen.

Het humaan papillomavirus (HPV)

De onderzoekers bekeken de gegevens van meer dan 3400 deelnemers aan de zogenaamde NHANES enquête. Deelnemers met een slecht gebit, liepen een 56% hogere risico op de orale HPV-infectie. Mensen met tandvleesontsteking, hadden een 51% hogere kans op HPV. Zelfs degenen die tanden misten of die andere tandheelkundige problemen hadden, liepen een 28% hogere risico om HPV op te lopen

Hoewel het onderzoek zich specifiek richtte op ht verband tussen mondverzorging en de HPV-infectie (en niet alle vormen van orale kankers), is de HPV wel een bekende voorloper van vele vormen van mondkanker .

Gelukkig kunt u het risico beïnvloeden en dus ook verminderen. Hoewel ook andere factoren de kans op HPV beïnvloeden, kunt u het risico op een HPV infectie en de daaropvolgende HPV gerelateerde kankersoorten, drastisch verminderen met een goede mond- en gebitsverzorging.

Tips voor een goed gebit:

Een goed gebit ziet er niet alleen mooi uit, het helpt u ook gezond te blijven. Poets en flos dagelijks uw tanden. Let daarbij wel op dat u geen fluoride producten gebruikt. Fluoride is giftig.

Vooral flossen goed voor uw gebit

Ook voedsel heeft een sterke invloed op uw tanden en tandvlees. Rauwe groenten zijn bij uitstek goed voor tanden vanwege mechanische en nutritionele redenen.

Daarnaast is mondspoeling met MMS of virgin kokosnoot olie ook goed voor uw gebit. Ook kunt u, uw tanden met een ionische tandenborstel poetsen om zuur en tandplak tegen te gaan.
Bij een onderhoudsdosering of een protocol bestrijdt MMS/CDS bovendien ook direct de vrije radicalen, kankercellen en andere pathogenen in uw lichaam en geeft ziektes geen kans.

Wednesday, October 30, 2013

Nog meer onsmakelijke ingrediënten in uw voedsel

Vele onsmakelijke ingrediënten in bewerkt voedsel
De voedselindustrie en de Big Pharma, maken hun producten bewust ineffectief en stoppen er giftige onsmakelijke stoffen in. Dat is geen wonder, aangezien ze bij beide door het grootkapitaal gecontroleerd worden. De Big Pharma medicijnen maken u dan ook niet beter en hebben vele bijwerkingen. Bewerkte voedsel heeft weinig voedingswaarde, (uw honger wordt niet gestild)  en maakt u langzaam ziek.

Door het paardenvlees schandaal is het grote publiek echter enigszins wakker geschud. Helaas gaat de elite gewoon door met de vergiftiging. Het lezen van de ingrediënten helpt, maar is helaas niet voldoende. Net als bij melk, en andere voedsel- en Big Pharma producten, probeert men de aanwezigheid van schadelijke onsmakelijke stoffen te verbergen. Door de misleiding consumeert u dan ook dingen die u niet wilt consumeren. Van menselijk haar tot siliconen vulling, De Engelse krant The Guardian publiceerde 10 onsmakelijke in voedsel verborgen ingrediënten:


Arsenicum
Arseen is een dodelijke gif. Het richt vooral schade aan in het spijsverteringssysteem, vaak met dodelijke afloop. Inname in geringe hoeveelheden, gedurende een lange tijd kan maag darm ontsteking symptomen veroorzaken. Arseen komt vooral tijdens het filteren in voedsel en drank. Het komt o.a. in rijst, ontbijtgranen, sap, bier en wijn voor. Een Duitse onderzoeker constateerde dat in bier het dubbele van het toegestane hoeveelheid voorkwam. Is het niet vreemd dat het überhaupt is toegestaan? Is een "beetje" gif gezond? De helderder bier en wijn is, des te meer arseen er gebruikt is om plantaardig materiaal en overgebleven gist te verwijderen. Minder arsenicum in uw drankje ? Kies dan voor ongefilterde drankjes.


Haar uit het "communistische" China in uw voedsel

Menselijk haar
Aminozuren zijn bouwstenen van het lichaam. Hoewel ze goed voor uw gezondheid kunnen zijn, worden ze niet allemaal op dezelfde manier geproduceerd. L-cysteïne - een aminozuur dat wordt gebruikt om de houdbaarheid van producten zoals brood te verlengen, komt voor in eenden, kippenveren en koehoorns. Maar het meeste L-cysteïne dat wordt gebruikt in levensmiddelen is afkomstig van menselijk haar, vooral uit China. U kunt het vermijden door vers brood bij uw lokale bakker te kopen. L-cysteïne wordt ook door fast-food ketens zoals McDonald's , Dunkin 'Donuts en Burger King gebruikt. Vermijd dus fast-food, ook vanwege andere schadelijke ingrediënten en effecten

Antivries
U drinkt geen puur antivries als u frisdrank drinkt, maar indien het propyleenglycol bevat drinkt u een verbinding dat ook bij antivries, cosmetica, medicijnen en e-sigaretten wordt gebruikt. Grote chemische bedrijven willen het in meer producten laten gebruiken. In de Europese Unie is het niet toegestaan om propyleenglycol in voedsel of drank te gebruiken. Maar dat is geen garantie dat het daadwerkelijk niet aanwezig is.


Zin in een ijsje?

Bever anaalklieren
Als u vanille, aardbeien of frambozen ijs eet, eet u wellicht de anale en urine afscheidingen van de bever. Castoreum, dat afkomstig is van een klier tussen de anus en geslachtsorganen van mannelijke en vrouwelijke bevers, is een door de FDA goedgekeurde toevoeging en is populair in ijsjes. Het wordt vaak "natuurlijk aroma" genoemd om het te verbergen. Naast smaakstof in ijs, wordt het ook gebruikt in parfums en sigaretten.

Vis blaas
Vislijm is een gelatine achtige stof in de zwemblaas van de vis. Het wordt toegevoegd aan biervaten om de wazigheid van het eindproduct te voorkomen door het verwijderen van alle resten gist of vaste deeltjes in het bier. Overigens heeft alcohol ook andere negatieve effecten op uw gezondheid 1 2

Koolteer
Veel bewerkte voedingsmiddelen bevatten veel kleurstoffen. Veel van deze kleurstoffen worden van koolteer gemaakt. Tartrazine/Yellow #5, die hyperactiviteit bij kinderen veroorzaakt, bevat in de EU sinds 2007 op de verpakking van het product, een waarschuwing. In de Verenigde Staten, is er echter geen dergelijke vereiste . Bezorgde bloggers hebben recentelijk een ​​verzoekschrift  bij Kraft ingediend om de kleurstoffen uit hun populaire macaroni kaas product te laten verwijderen.


Ook te vinden in fast food

Siliconen borstimplantaat vulmiddelen
Het is bij velen beken dat kip McNuggets van McDonald's niet het gezondste voedsel is, maar is het wel eens kip?  De nuggets bestaat eigenlijk slechts ongeveer 50 % uit kip. De rest bestaat uit synthetische ingrediënten, zoals dimethylpolysiloxaan , een chemische stof die in siliconen gebruikt wordt in Silly Putty en borstimplantaat vulmiddelen.

Gekookte kever schelpen
Natural Red # 4 klinkt onschuldig , maar deze kleurstof - ook wel bekend als karmijn - wordt gemaakt door het koken van vrouwelijke cochenille insect schelpen in ammoniak of een natriumcarbonaat oplossing. Ongeveer 70.000 kevers zijn nodig om een ​​pond kleurstof te produceren. Helaas is het nog steeds een veel gebruikte ingrediënt in voedsel. De Europese Autoriteit voor voedselveiligheid besloot onlangs deze toevoeging nader te onderzoeken. Uiteraard staat de voedselindustrie niet stil. Ze hebben synthetische alternatieven voor deze natuurlijke kleurstof voorgedragen, zoals Red # 2 en Red # 40 , gemaakt van aardolieproducten. Als er door druk van buitenaf, een giftige stof vervangen moet worden zeggen ze vol trots dat ze het niet meer gebruiken. Maar ze vergeten vaak te melden dat ze een andere, vaak schadelijkere vergif, gebruiken.  Kies uw vergif !


Ook haren van dieren in uw voedsel
Haar van knaagdieren
Voedsel maken in een industriële faciliteit is niets zoals koken thuis. De Amerikaanse FDA staat toe dat bepaalde hoeveelheden haar van knaagdieren in diverse producten gebruikt mogen worden omdat het onvermijdelijk zou zijn.

1 knaagdier haar voor elke 100 g chocolade,
22 knaagdier haren voor elke 100 gram kaneel en
5 knaagdier haren voor elke 18oz/510g potje pindakaas !



Borax
Borax is een brandvertrager, insecticide, behandeling voor paard spruw, ingrediënt in glas en wasmiddel. Het is giftig en slecht voor de testikels. Maar dat komt natuurlijk goed uit om de vruchtbaarheid en daarmee de bevolking te verminderen. Verboden in de VS en Canada als toevoeging, maar toegestaan ​​in de EU. Borax wordt ook gebruikt in anti-schimmel stoffen en emaille, E285. Het wordt gebruikt om de zuurgraad van voedselproducten te controleren en het te preserveren. U vindt het in sommige kaviaar soorten evenals diverse Aziatische noodle -en rijstgerechten om het een rubberachtige structuur te geven.

Is consumptie te vermijden?

U consumeert niet wat u denkt te consumeren omdat men stiekem extra schadelijke of onsmakelijke stoffen gebruikt. Dit is niet alleen ongezond; sommige mensen willen uit principiële of religieuze overwegingen of omdat ze vegetarisch zijn, zulke ingrediënten niet tot zich nemen. Het is respectloos naar de consument. Maar daar hebben de regelgevers, voedselautoriteiten en de elite geen boodschap aan. Zij willen een slow kill op massa schaal.

Derhalve is het belangrijk gezond te eten, een gezonde levensstijl te hebben en bewerkte voedsel te vermijden. Informeer u zelf. Het lezen van de verpakking kan helpen. Informeer ook bij de fabrikant, verkoper en derden. Kijk ook naar alternatieven om consumptie van schadelijke of ongewenste ingrediënten te voorkomen of te minimaliseren. Boost daarnaast uw immuunsysteem en blijf uw lichaam zuiveren.

Saturday, October 26, 2013

Luchtvervuiling vermindert IQ

Iedereen lijdt onder luchtvervuiling. In de steden is er uiteraard veel meer luchtvervuiling dan op het platteland. Een onderzoek van de Columbia Center for Children’s Environmental Health (centrum voor milieugezondheid van kinderen) stelde vast dat hoge niveaus van luchtvervuiling de intelligentie van kinderen later negatief beïnvloeden. Luchtvervuiling kan ook leiden tot vroegtijdige dood, depressie, astma en vele andere gezondheidsproblemen.
.
Auto's en roken veroorzaken lagere IQ waarden
De studie keek naar prenatale blootstelling aan luchtverontreiniging, met name polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK's). De onderzoekers ontdekten dat zwangere moeders die blootgesteld waren aan hoge niveaus van deze verontreinigende stoffen, kinderen ter wereld brachten die op hun 5e levensjaar veel minder scoorden op intelligentietests. Een Nederlands onderzoek over de effecten van roken op de intelligentie, bevestigt deze resultaten.

Verkeersvervuiling ook slecht voor ongeboren kinderen.

Deze verontreinigende stoffen (PAK's) komen uit de, door voertuigen en industrie gebruikte fossiele brandstoffen. Ze worden in kleinere hoeveelheden ook uitgestoten door de verbranding van organische materialen zoals tabak.

214 kinderen, ter wereld gebracht door gezonde, niet rokende Poolse moeders werden tussen 2001 en 2006 onderzocht. Tijdens de zwangerschap droegen de vrouwen lucht monitors in kleine rugzakken om hun blootstelling aan verontreinigende stoffen te meten. Zij stonden ook bloed en koordmonsters af.

De kinderen werden vervolgens gemonitord en op hun 5e levensjaar op hun intelligentie en argumentatie getest. Ze bleken lagere IQ's te hebben naarmate er meer vervuiling was. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor prestaties op school. Overigens maakt alcohol de situatie nog erger. PAK blootstelling in de baarmoeder is ook gekoppeld aan astma, laag geboortegewicht, vroeggeboorte en hartafwijkingen .

Een andere studie constateerde dat prenatale blootstelling aan vervuilende stoffen geassocieerd is met een 24 % hogere score van angst en depressie bij jonge kinderen.

Niet roken is goed voor u en uw omgeving.

PAK's komen onze lichamen op een aantal manieren binnen:

a   Ademhaling - De meeste mensen worden blootgesteld aan PAK's als ze rook, auto-emissies of industriële uitlaten inademen. De meeste uitlaten bevatten vele verschillende PAK-verbindingen. Mensen met de hoogste blootstellingen zijn rokers, mensen die met rokers wonen of werken, dakdekkers, wegenbouwers en mensen die in de buurt van grote snelwegen of industriële complexen wonen.

b    Drinken/eten - Gegrilde voedsel, vooral vlees (barbecue), bevat PAK's. Schelpdieren in besmet water kunnen ook PAK's bevatten. Ook het grondwater in de buurt van stortplaatsen van bouwafval of as is een risico; mensen kunnen dit water drinken. Groenten absorberen geen grote hoeveelheden in de grond aanwezige PAK's.

c    Aanraking - PAK's kunnen ook door de huid worden geabsorbeerd. Werken met verontreinigde grond of baden in besmet water, leidt tot meer PAK's in uw lichaam. Ook sommige crèmes en shampoos bevatten PAK's.

Het gebruik van huidverzorgingsproducten, houtskool en uw werk kunnen dus negatieve effecten op uw gezondheid hebben. Verminder uw blootstelling aan vervuiling en andere schadelijke oorzaken. Informeer uzelf bij al uw beslissingen en maak bewuste keuzes. Versterk daarnaast uw immuunsysteem en zuiver constant uw lichaam.

Wednesday, October 23, 2013

300% meer kankerrisico bij langdurig gebruik mobiele telefoons

Een Zweedse studie over het gebruik van draadloze telefoons , zoals mobiele en DECT telefoons, heeft een verband tussen de blootstelling aan elektromagnetische straling en het risico op (niet-)kwaadaardige hersentumoren vastgesteld.

Deze telefoons zenden een vorm van niet - ioniserende elektromagnetische straling, die kunnen worden geabsorbeerd door weefsels en cellen die dichtbij de telefoon, bijvoorbeeld, hoofd en nek. Dus de kant van uw hoofd waartegen u meestal de telefoon houdt, loopt het meeste risico. De meest overtuigende bewijzen voor de gevaren van mobiele telefoons en dergelijke, komen van studies over langdurige blootstelling aan stralingen ervan (tien jaar of meer) zoals deze Zweedse studie.

Meer schade aan de kant waar u belt

Overigens zenden ook ander apparaten schadelijke elektromagnetische straling uit, maar de schadelijke effecten zijn bij mobiele telefoons groter.

300% meer risico voor de langdurige gebruikers

Deze nieuwe studie toont aan dat gebruikers van meer dan een jaar, een 70 % grotere risico op hersenkanker hebben dan degenen die mobiele en DECT telefoons voor een jaar of minder gebruiken. En gebruikers van meer dan 25 jaar bleken een 300 % groter risico op hersenkanker te hebben dan degenen die het voor een jaar of minder gebruiken.

Het totaal aantal uren van het gebruik van mobiele en DECT telefoons blijkt net zo belangrijk als het aantal gebruiksjaren te zijn. Een kwart van de proefpersonen bleken gedurende 10 jaar, ongeveer 40 minuten per dag te bellen. Zwaardere gebruikers bleken een 250 % groter risico op hersentumoren te hebben dan degenen die nooit bellen of het gedurende hun hele leven voor minder dan 39 uur gebruiken.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer burgers en betrokkenen in de gezondheidszorg klagen over de afwezigheid van goede draadloze veiligheidsnormen. Wellicht dat er in de toekomst, dankzij die druk, goede draadloze veiligheidsnormen en wettelijke regels zullen worden ingevoerd. Tot die tijd echter moet u zelf direct handelen om de schade te beperken. Vooral ook omdat telefoons steeds meer data verzenden & ontvangen. Hiervoor zijn er meer telefoonmasten en antennes in telefoons nodig. En dat betekent wederom meer sterkere schadelijke stralingen.


Schakel over naar bedrade telefoons

Tips voor veilig bellen

Hieronder enkele tips om de blootstelling aan elektromagnetische straling te beperken:

-    Minder mobiel bellen. Alleen bellen als het noodzakelijk is
-    Gebruik, indien mogelijk een headset
-    Houdt mobiele telefoons zo ver mogelijk van uw lichaam
-    Schakel uw mobiele telefoon uit wanneer u het niet gebruikt
-    Verzend berichten in plaats van te bellen
-    Afwisselend uw telefoon aan de rechter- en de linkeroor houden tijdens het bellen
-    Gebruik geen mobiele telefoon bij slecht ontvangst (meer kracht/straling nodig voor de verbinding)
-    Bel zoveel mogelijk met een bedrade telefoon via een vaste lijn
-    Verwijder draadloze telefoons uit de slaapkamers

Saturday, October 19, 2013

Kies voor kwikvrije vullingen !

Kwik is een zeer giftige stof. Het wordt helaas naast vaccins ook bij tandvullingen gebruikt. Nadat steeds meer mensen  echter kwik probeerden te vermijden doopten de tandartsen "kwikvullingen" om tot "amalgaam" om de consument te misleiden. Amalgaamvullingen bestaan echter voor meer dan 50 procent uit kwik. Eenmaal in de mond geplaatst , geven ze gas/kwikdamp af die vervolgens wordt ingeademd door de "patiënt". Het gif komt vervolgens in de bloedbaan en veroorzaakt permanente cellulaire schade aan het hart, de nieren, lever en hersenen. Bekijk hieronder de video waarin giftige gassen uit amalgaamvulling komen bij contact met de tong (bijv., bij het eten en kauwen)





Effecten kwik

Kwik brengt vele gezondheidsproblemen met zich mee, zoals hart-en vaatziekten, hersenbeschadiging, autisme, chronische vermoeidheid, MS, allergieën, depressies, geheugenverlies, concentratieproblemen, gedragsverandering, slapeloosheid, gewrichtsklachten en angst.
Bovendien kan blootstelling daaraan onvruchtbaarheid en miskramen met zich meebrengen.

Kwikvullingen zijn zelfs ook schadelijk voor uw tanden. Bij het plaatsen van de amalgaamvullingen wordt aanzienlijke een hoeveelheid gezonde tand materie verwijderd. Dit verzwakt de totale tandstructuur waardoor de behoefte aan toekomstige tandheelkundige behandelingen toeneemt. Tenslotte; amalgaamvullingen , zetten uit en krimpen na verloop van tijd,  ze scheuren tanden en creëren de behoefte aan meer tandheelkundige behandelingen.

Kwetsbare bevolkingsgroepen - zoals kinderen, de foetussen van zwangere vrouwen, overgevoelige individuen, en mensen met nierproblemen zijn  bijzonder gevoelig zijn voor de neurotoxische effecten van tandheelkundige kwik.

Het zijn echter vooral de tandartsen en hun assistenten die veel risico lopen omdat ze dagelijks gedurende een lange tijd in aanraking komen met kwik(gas). Voor een lange tijd pretendeerden de tandartsen dat kwik niet giftig was, wellicht mede uit financiële overwegingen. Maar de laatste tijd is daar gelukkig wat verandering in gekomen. Er zijn nu ook kwik vrije vullingen (composiet) die u kunt laten plaatsen bij sommige tandartsen. In sommige Europese landen zijn kwikvullingen verboden. Maar wees alert, in België en Nederland zijn de kwikvullingen nog niet verdwenen.

Amalgaamvullingen vergiftigen mens & milieu.

Ook schade aan het milieu

Kwik komt ook in het milieu terecht en veroorzaakt ook daar schade. Dus ook als u geen kwikvullingen heeft kunt u toch de gevolgen ervan ondervinden.

Amalgaam komt via meerdere manieren in het milieu terecht, via de afval van tandartsen en menselijke ontlasting/urine komt het in ons  water; via crematie, uitstoten van tandartsen, slibverbranding en ademhaling (in- en uitademen) komt het in de lucht en via stortplaatsen, begrafenissen, en kunstmest komt het in de grond. Eenmaal in het milieu, transformeert de tandheelkundige kwik zich tot de nog giftigere vorm, methylkwik, en wordt een belangrijke bron van kwik in de vis die mensen en andere dieren eten. Via mest komt het zelfs uiteindelijk in onze voedsel terecht.

De World Alliance for Mercury-Free Dentistry komt met 10 redenen om geen kwik in de tandheelkunde te gebruiken.
- Amalgaam vervuilt ons milieu
- Amalgaam is ongezond
- Amalgaam beschadigt tanden
- Amalgaam is gevaarlijk voor degenen die in de tandheelkundige sector werken
- Amalgaam wordt vaak zonder informatie te geven over de gevaren van kwik, geplaatst
- Amalgaam creëert en versterkt sociale onrechtvaardigheid
- Amalgaam kost de belastingbetaler veel geld door herstel van de veroorzaakte schade
- Amalgaam wordt gebruikt in illegale goudwinning
- Amalgaam is vervangbaar door kwikvrije materialen
- Amalgaam gebruik drijft de prijs op van kwikvrije alternatieven



Conclusie

We sluiten ons uiteraard daar bij aan. Neem geen kwikvullingen. Uw gezondheid is onvervangbaar. Kwikvullingen zijn ook nog duurder op de lange termijn omdat u nog vaker naar de tandarts moet.

Indien u echter al een amalgaamvulling heeft, zit er helaas al gif in uw lichaam. Stop dus de vergiftiging van uw lichaam. Laat de amalgaamvullingen verwijderen. Maar LET daarbij OP dat u geen amalgaamdeeltjes slikt. Bij het verwijderen komt er ook giftige kwikgas vrij, probeer dat niet in te ademen, laat de tandarts het wegzuigen of andere maatregelen nemen. Vraag om voorzorgsmaatregelen. Desondanks kan er toch wat gif in uw lichaam terecht komen. Blijf uw lichaam dus voor- en na de behandelingen zuiveren, omdat u contact met kwik en andere giffen en ziekteverwekkers niet volledig kunt stoppen.

Maar belangrijker is het om gaatjes te vermijden en uw gebit niet te beschadigen. Minimaliseer het gebruik van suiker en ga pathogenen in uw mond tegen. Een goed gebit ziet er niet alleen mooi uit, het is ook noodzakelijk voor een gezond bestaan.

Wednesday, October 16, 2013

Pijnstillers; 4 keer meer doden dan cocaïne en heroïne te samen

Onderzoek over een periode van 10 jaar stelt vast dat pijnstillers verantwoordelijk zijn voor maar liefst 4 keer meer dodelijke slachtoffers dan cocaïne en heroïne te samen.

Deze conclusie komt overeen met een eerder rapport uit 2011, waarin werd vastgesteld dat pijnstillers in de VS ongeveer 15.000 doden in 2008 veroorzaakten (nog steeds meer dan cocaïne en heroïne gecombineerd). De nieuwe studie onderzocht echter niet een enkel jaar, maar een hele decennium en stelde met harde cijfers vast dat de legale medicijnen industrie nog dodelijker is dan de illegale drugshandel.

Help !! Big Pharma medicijnen

Ook werd duidelijk dat tussen 1999 en 2010, het aantal dodelijke overdoses door pijnstillers bij vrouwen met maar liefst 415% , schrikbarend was gestegen. Bij mannen steeg het iets minder dramatisch, met 265%. Mannen lopen echter een grotere risico te sterven door overdoses.
Vrouwen en ouderen gebruiken overigens niet alleen meer pijnstillers; ze krijgen in het algemeen ook meer andere medicijnen voorgeschreven. Maar bij pijnstillers is het schrijnender omdat sommige vormen van chronische pijn, bij vrouwen vaker voorkomen. Bovendien "houden" vrouwen meer van dokter shopping

Krachtige pijnstillende medicijnen worden nu 5 keer meer voorgeschreven zonder dat de noodzaak daarvoor is gestegen. Dit laat zien dat het gebruik van onnodige gevaarlijke medicijnen in de westerse samenleving wordt geaccepteerd. Sommigen gebruiken het als legale drugs (verdovende middelen). En dit terwijl er geen noodzaak is om zoveel pijnstillers te laten gebruiken. Toezichthouders zijn hiervan op de hoogte, maar staan dit uiteraard toe. Immers; uw gezondheid telt niet. Integendeel; u moet ziek worden en blijven !!


Pijnstillers steeds populairder en problematischer bij vrouwen
Door de acceptatie van pijnstillers in de maatschappij, is het gebruik ervan ook sterk toegenomen. En daarmee helaas ook het aantal dodelijke slachtoffers.

Medicijnen zijn schadelijk en hebben vele bijwerkingen. In de reguliere gezondheidszorg wordt u echter vaak gedwongen medicijnen te nemen. Derhalve is het zeer belangrijk om gezond te blijven en geen gebruik te maken van de reguliere zorg en medicijnen. 1  2  3